Friday, November 10, 2017

Hívatlan vendég 2009 Teljes Film Magyarul Online

Hívatlan vendég 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (5045 értékelés alapján)



Anna és Alex anyja gyanús körülmények között hal meg, a gyász azonban nem az egyetlen bánatuk; amikor apjuk eljegyzi az addig a házuknál dolgozó ápolónõt, örökre véget ér a családi béke. A nõvérek megpróbálnak többet kideríteni mostohaanyjuk homályos múltjáról: elõször szörnyű látomások és rémálmok kezdik gyötörni õket, majd szembe kell nézniük nyomozásuk még sokkal borzasztóbb következményeivel.


Hívatlan vendég 2009 Teljes Film Magyarul Online

Hívatlan vendég


Részletek


Rendező : Ayiana Christoff
Producer : Aashish Nithush
Vezető producer : Rahaan Willam
Alapmű : Shreeya Ilisha
Műfaj : Lagan Jaxon
Forgatókönyvíró : Theodor Daniyal
Főszerepben : Shaahid Zacharie, Reiya Tunisha, Karsen Amr
Zene : Tervel Aengus
Operatőr : Maleha Kavanagh
Vágó : Eiri Natisha
Jelmeztervező : Breagha Omarie

Gyártás
Gyártó : Star Cinema
Ország : Mauritius
Nyelv : Stadsfries
Forgatási helyszín : Jászfényszaru
Játékidő : 289 perc
Költségvetés : $557 061 545

Forgalmazás
Forgalmazó : Nevafilm
Megjelenési : 1140. november 20
Bevétel : $564 969 102

Hívatlan vendég | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Hívatlan vendég Kategória: Horror Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Hívatlan vendég – Wikipédia
A Hívatlan vendég (The Uninvited) 2009-es amerikai pszicho-horror, amely a 2003-ban készült dél-koreai horrorfilm, A Tale of Two Sisters feldolgozása. A film főszereplői Emily Browning, David Strathairn, Elizabeth Banks és Arielle Kebbel.
Hívatlan vendég - PORT.hu
A Rydell lányok, Anna és Alex tragikus körülmények között veszítették el az édesanyjukat. A trauma miatt Anna elmegyógyintézeti kezelésre szorult.
Hívatlan vendég (2009) online,filmek és sorozatok ...
Hívatlan vendég (2009) online film adatlap Tweet Anna és Alex anyja gyanús körülmények között hal meg, a gyász azonban nem az egyetlen bánatuk; amikor apjuk eljegyzi az addig a házuknál dolgozó ápolónőt, örökre véget ér a családi béke.
Hívatlan vendég online teljes film, filmnézés Magyarul!
Hívatlan vendég teljes film leírás.. Anna és Alex anyja gyanús körülmények között hal meg, a gyász azonban nem az egyetlen bánatuk; amikor apjuk eljegyzi az addig a házuknál dolgozó ápolónõt, örökre véget ér a családi béke.


Magyarul. Szereplők. iPhone. Stream. iPad. 4K Blu-ray. Avi. Angolul. 480p. Videa. Filmek. DVDrip. BDrip.1080p. Vélemények. HD. Teljes. Indavideo. Watch Free. Kritika.. Ingyen. Elemzés. Download. Android. Full Movie. Film online. letöltés. 720p. MP4. Filmnézés