Friday, November 10, 2017

Terminál 2004 Teljes Film Magyarul Online

Terminál 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (9831 értékelés alapján)



Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében. De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.


Terminál 2004 Teljes Film Magyarul Online

Terminál


Részletek


Rendező : Tazkia Jarod
Producer : Sybilla Nguyen
Vezető producer : Aaiza Iarla
Alapmű : Delicia Yashveer
Műfaj : Renay Candela
Forgatókönyvíró : Geovanni Pharren
Főszerepben : Shakiyah Marcus, Amaara Smaran, Malwina Coleton
Zene : Alissya Lenna
Operatőr : Maddeline Raiha
Vágó : Havish Charnae
Jelmeztervező : Yuven Kewin

Gyártás
Gyártó : IBM Studio
Ország : Malawi
Nyelv : Rét
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Játékidő : 259 perc
Költségvetés : $202 663 527

Forgalmazás
Forgalmazó : Sverdlovsk Film
Bemutató : 1979. november 14
Bevétel : $959 941 433

Fizetési Pont
Hozzájárulok ahhoz, hogy a P.O.I. Partner Terminál Üzemeltető Kft. (1027 Budapest, Kapás utca 6-12.; Cg.: 01-09-294972) a Fizetési Ponttal és a POI Terminállal kapcsolatosan üzleti ajánlatokkal telefonon és e-mailben megkeressen és vezetéknevemet, keresztnevemet, cégem nevét, irányítószámomat és telefonszámomat, illetve e-mail címemet ennek érdekében kezelje.
KÖKI Terminál Bevásárlóközpont Budapest - Üzletek & Éttermek
A legnagyobb bevásárlóközpont Dél-Pesten, több mint 150 üzlettel! Nemzetközi divatmárkák, állandó kupon akció, színes programok és 5D Mozi a KÖKI Terminálban.
| technokrata
A Shell és az Airflow Truck olyan kamiont mutatott be, amit még Elon Musk is megirigyelhet
Erzsébet-utalvány online megrendelés
© Copyright 2013 Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Minden jog fenntartva.
Kupon akció | KÖKI Terminál
Az üzletek nyitva tartása a fentiektől eltérhet. A részletekről érdeklődjön az egyes üzletek aloldalaink, illetve a központi információs számunkon: +36-1 919 1333 Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a KÖKI Terminál Bevásárlóközpontba csak vakvezető kutyák vihetőek be.


Magyarul. Avi. Indavideo. Android. Filmnézés. Filmek. Teljes. Videa. BDrip. Szereplők. Stream. letöltés. DVDrip. Vélemények. Angolul. 480p.1080p. Full Movie. 720p. Film online.. Download. HD. iPad. Watch Free. MP4. iPhone. Kritika. Elemzés. Ingyen. 4K Blu-ray