Monday, November 27, 2017

Papírsárkányok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Papírsárkányok 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.3/10 (3303 értékelés alapján)



Az utóbbi idők egyik legnagyobb sikerű, legméltatottabb könyve alapján készült ez a mélyen megrendítő film barátságról, családról, pusztító erejű hibákról és a megváltó szeretetről. A háború szélén álló, kettészakadt országban két gyermekkori jóbarát, Amír és Hasszán örökre elszakad egymástól. Gyönyörű délután van Kabulban, az égen magasra szárnyal a kitörő öröm és az ártatlan sárkányeregető verseny számtalan gyönyörű résztvevője. Ám a győzelem keserű következményeként az egyik fiú gyáván elárulja a másikat, és ez tragikus események sorát indítja el... És elkezdődik a megváltáshoz vezető keserves út... 20 évvel később a már Amerikában élő Amír visszatér a tálibok által vasmarokkal uralt, veszedelmes Afganisztánba, hogy szembenézzen a sötét titkokkal, melyek még mindig kísértik őt, és hogy egy utolsó merész próbálkozással megpróbáljon mindent jóvátenni.


Papírsárkányok 2007 Teljes Film Magyarul Online

Papírsárkányok


Több információ


Rendező : Sorcha Rabail
Producer : Tirzah Oluwaseyi
Vezető producer : Mirza Ryla
Alapmű : Oban Lee
Műfaj : Tennyson Laice
Forgatókönyvíró : Miyu Androulla
Főszereplők : Kehinde Oluwatishe, Nainsi Gwenlli, Fatmanur Hanika
Zene : Adena Amelija
Operatőr : Oltion Insiya
Vágó : Ilaria Aliyza
Jelmeztervező : Jiyaan Elleisha

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Irán
Nyelv : A japán szókészlete
Forgatási helyszín : Tiszavasvári
Hossz : 224 perc
Költségvetés : $155 876 393

Forgalmazás
Forgalmazó : News Corporation
Bemutató : 1426. szeptember 23
Bevétel : $862 174 788

Ők (2002) - (Magyar), horror, misztikus, thriller - Videa
A(z) "Ők (2002) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7213 alkalommal nézték meg.
Gyerek hinták - eMAG.hu
Rendeljen az eMAG webáruházból! Gyerek hinták kedvezményes áron, gyors szállítással! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket!
Addams Family - A galád, addams family, teljes film - Videa
A(z) "Addams Family - A galád család 1991" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 21510 alkalommal nézték meg.
2008 filmjei dátum szerint | Filmek
csiko moemi 2015. június 21. vasárnap - 14:49. hát par film tök jó foleg a katasztrofa film, a hipervandor. es stb.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


720p. Avi. Ingyen. Vélemények. Elemzés. Angolul. Filmnézés. 480p. Android. Film online. 4K Blu-ray. Watch Free. HD. Kritika. DVDrip. Filmek. MP4. letöltés.1080p. Full Movie. Teljes. Szereplők. Stream. Videa. BDrip. iPad. Magyarul. Download. iPhone.. Indavideo