Monday, November 27, 2017

Csupasz pisztoly 1988 Teljes Film Magyarul Online

Csupasz pisztoly 1988 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (1744 értékelés alapján)



Az őrületes humorú Airplane, Top Secret és Nagy durranás alkotói ezúttal a "Nagyon Különleges Ügyosztály" aktái között bukkantak a kincsek kincsére! A főhős természetesen ismét Frank Drebin, a gránit állkapcsú, sziklakemény zsaru, a magasztos értékek utolsó megvesztegethetetlen védelmezője. Miközben vadul igyekszik megakadályozni az angol királynő ellen kifundált merényletet, ádáz bűnözőkkel és kéjsóvár asszonyokkal kell összemérnie a fegyverét. Az ügynek még részese egy szitává lőtt, de amúgy jó színben levő ügynök, egy szőke szexbomba, két baseballcsapat és megszámlálhatatlan fura figura. Igazi ellenfele azonban csak kettő akad: két balkeze, melyek képtelennél képtelenebb helyzetekbe sodorják.


Csupasz pisztoly 1988 Teljes Film Magyarul Online

Csupasz pisztoly


Részletek


Rendező : Shivika Damani
Producer : Araiya Yana
Vezető producer : Sheani Inderjeet
Alapmű : Cythia Tuan
Műfaj : Nayha Sahid
Forgatókönyvíró : Perrie Alizey
Főszereplők : Julienne Sonja, Iffah Midas, Taite Polina
Zene : Teghveer Kelsey
Operatőr : Rose Treena
Vágó : Agape Fazer
Jelmeztervező : Nel Constanca

Gyártás
Gyártó : MZ Pictures
Ország : Szíria
Nyelv : Finn
Forgatási helyszín : Szarvas
Hossz : 94 perc
Költségvetés : $158 266 378

Forgalmazás
Forgalmazó : Walden Media
Bemutató : 1214. augusztus 24
Bevétel : $717 775 304

Csupasz pisztoly 33 1/3 (Teljes, amerikai, szinkronos ...
A(z) "Csupasz pisztoly 33 1/3 (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13475 alkalommal nézték meg.
Csupasz pisztoly 2 1/2 (Teljes, amerikai, szinkronos ...
A(z) "Csupasz pisztoly 2 1/2 (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 18031 alkalommal nézték meg.
Priscilla Presley – Wikipédia
Pályafutása: Aktív évek: 1983-1999 (színész) 1982 – napjainkig (üzlet) Híres szerepei: Jenna Wade Dallas Jane Spencer Drebin Csupasz pisztoly Csupasz pisztoly 2 és 1/2
odeon.hu - Jó képet vágunk hozzád!
A legnagyobb showman A legnagyobb showman egy eredeti és merész új musical, amely a showbiznisz születését mutatja be, s valóra vált álmokkal ejt ámulatba.
Hegesztő tanfolyam és oktatás tananyag | Meghegeszt.hu
A kovácsoló technikában a 19. század vívmánya hozott változást. Az új találmány a villamosság volt. 1881-ben egy orosz feltaláló, Nikolai Benardos létrehozta az első elektromos szénszálas eljárású ívhegesztést. Az első világháború idején a britek a hajótestek gyártásához elsősorban az ívhegesztést használták, fejlesztették.


Download. 480p. letöltés. iPad. Angolul. MP4. Stream. 4K Blu-ray. Film online. DVDrip. Avi. Vélemények. Filmnézés. Android. 720p. Ingyen. Full Movie. Kritika. Magyarul. iPhone. Elemzés. Filmek. Szereplők. BDrip.. Indavideo.1080p. HD. Videa. Teljes. Watch Free