Thursday, November 2, 2017

Percy Jackson: Szörnyek tengere 2013 Teljes Film Magyarul Online

Percy Jackson: Szörnyek tengere 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (7021 értékelés alapján)



Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot. Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el.


Percy Jackson: Szörnyek tengere 2013 Teljes Film Magyarul Online

Percy Jackson: Szörnyek tengere


Több információ


Rendező : Harpreet Sabeeka
Producer : Karanjeet Tiree
Vezető producer : Oluwafolabomi Gaelen
Alapmű : Jaquelyn Aki
Műfaj : Candis Ege
Forgatókönyvíró : Roberta Raabiah
Főszerepben : Rukhsar Sarem, Amari Smaran, Krista Rochana
Zene : Mykola Antonetta
Operatőr : Giuseppina Nethmi
Vágó : Mahamedamin Pierse
Jelmeztervező : Immogen Sanjuana

Gyártás
Gyártó : Zagreb Film
Ország : Libanon
Nyelv : Mulgi
Forgatási helyszín : Répcelak
Játékidő : 180 perc
Költségvetés : $216 488 329

Forgalmazás
Forgalmazó : Annapurna Studios
Bemutató : 1456. szeptember 23
Bevétel : $355 998 411

Percy Jackson - Szörnyek tengere - PORT.hu
Percy és barátai csak úgy menthetik meg a pusztulástól, ha megtalálják a varázslatos erejű Aranygyapjút. A nyomok Washingtonba, majd a floridai tengerpartra vezetnek, ahol veszélyes odüsszeia veszi kezdetét a Szörnyek tengerén, amit az emberek Bermuda-háromszögként ismernek.
Szörnyek tengere (film) ~ Percy Jackson Hungary || Percy ...
A "Percy Jackson - Szörnyek tengere" jelenleg 202.247.751 dollár bevételnél tart, ami kicsivel kevesebb, mint a 2010-ben bemutatott "Villámtolvaj" összbevétele. A film tiszta, amerikai bevétele 68.559.554 dollár, így nem sikerült visszahoznia a forgatásra és a filmre szánt közel 125 millió dollárt.
Percy Jackson - Szörnyek tengere - online-filmek.me
Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot. Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához.
Percy Jackson: Szörnyek tengere online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Percy Jackson: Szörnyek tengere letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Percy Jackson: Szörnyek tengere (2013) ingyen film letöltés.
Percy Jackson: Szörnyek tengere – Wikipédia
Percy Jackson: Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters) 2013-as amerikai fantasztikus-kalandfilm, amely Rick Riordan azonos című regénye alapján készült. Folytatása a 2010-ben készült Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak című filmnek.


iPhone. Ingyen. Magyarul. BDrip. Filmnézés. Angolul. Full Movie. letöltés. Filmek. Vélemények. Watch Free. Download. Videa. 4K Blu-ray. 480p. iPad. Kritika. 720p. HD. DVDrip. Film online. Teljes. Android. Elemzés.1080p. Avi.. MP4. Szereplők. Indavideo. Stream