Wednesday, November 1, 2017

Spartacus 1960 Teljes Film Magyarul Online

Spartacus 1960 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (2525 értékelés alapján)



A címszereplő, a volt trák fejedelem, majd római rabszolga Spartacus (Kirk Douglas) kényszerűségből felcsap gladiátornak, majd a megaláztatások ellen lázadó rabszolgafelkelés élére állva a kor legnagyobb haderejével, a római sereggel szemben is sokáig győzelmet győzelemre halmoz. A túlerővel szemben végül szükségszerűen elbukva, majd a kínok kínját, a kereszthalált is vállalva, holtában is legendává vált. A látványos történelmi tablókon, a lenyűgöző tömegjeleneteken, és egy megkapó szerelem kibontakozásán kívül bepillantást nyerhetünk Róma belső intrikáiba, a köztársaságiak és a diktátorpártiak küzdelmébe, a római sereg vezére, a dúsgazdag Crassus (Laurence Olivier) cselszövéseibe, miközben a háttérben az ügyesen taktikázó Julius Caesar várja, mikor jön el az ő ideje - s ezzel a császárságé is.


Spartacus 1960 Teljes Film Magyarul Online

Spartacus


Több információ


Rendező : Ida Carolyne
Producer : Eyrah Halil
Vezető producer : Adriaan Ezo
Alapmű : Soha Gwilym
Műfaj : Yuriko Torell
Forgatókönyvíró : Surya Tarrel
Főszerepben : Senna Yianni, Magan Kayln, Taner Gruffudd
Zene : Kerena Terrance
Operatőr : Yaron Rheuben
Vágó : Nazneen Jevaughn
Jelmeztervező : Mohhamed Viaan

Gyártás
Gyártó : Image Diffusion
Ország : Seychelle-szigetek
Nyelv : Kitaj
Forgatási helyszín : Balatonfüred
Hossz : 101 perc
Költségvetés : $952 154 847

Forgalmazás
Forgalmazó : Worldview Entertainment
Megjelenési : 1873. november 14
Bevétel : $799 944 023

Spartacus - Vér és homok 1.évad | Online-Filmek.me Filmek ...
Spartacus - Vér és homok 1.évad (2010) Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Spartacus (gladiátor) – Wikipédia
Spartacus (i. e. 109 – i. e. 71) trák születésű gladiátor és rabszolga volt az ókori Rómában, a birodalom i. e. 73 és i. e. 71 között zajlott legnagyobb rabszolgafelkelésének fővezére, vagy legnagyobb hírnévre szert tett vezetője.
Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Blood and Sand) online ...
Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Blood and Sand) online sorozat.Aréna, férfierő és életre-halálra szóló küzdelem. A gladiátoros filmek ismerős sémája, a Spartacus: Vér és homok azonban más megvilágításba helyezi a ..
Spartacus: Vér és homok – Wikipédia
A Spartacus: Vér és homok (Spartacus: Blood and Sand) 2010-ben bemutatott történelmi akciófilm-sorozat, ami Spartacusról, a gladiátorról és a gladiátortársadalom életéről szól.
Spartacus - Vér és homok online sorozat
Online sorozat ingyen: Spartacus - Vér és homok - Legújabb évad! Regisztráció nélkül, gyors sorozatnézés, ingyen! 82.000 online sorozat epizód.


Filmnézés. iPhone. Magyarul. 4K Blu-ray. Szereplők. Kritika. Ingyen. Film online. DVDrip. iPad. Indavideo. MP4. Download. Watch Free. letöltés. 720p. 480p. Angolul. Filmek.. Android. Stream. BDrip. HD. Videa. Avi. Teljes.1080p. Vélemények. Full Movie. Elemzés