Wednesday, November 1, 2017

Vágy és vezeklés 2007 Teljes Film Magyarul Online

Vágy és vezeklés 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.9/10 (2277 értékelés alapján)



Anglia, 1935. A tehetős családba született Briony a kiváltságosok életét éli viktoriánus villájukban. Az élénk fantáziával megáldott kislány írónő szeretne lenni. Amikor az egyik hétvégén összejön a család, a rekkenő hőség hatására a régóta elfojtott érzelmek veszélyes robbanóelegyként törnek felszínre. Egy sor félreértés következményeként Briony ártatlanul meggyanúsítja Robbie Turnert, a nővére, Cecilia szerelmét egy bűncselekmény elkövetésével. A gyanúsítás is elég ahhoz, hogy tönkretegye kettejük bimbózó szerelmét, és örökre megváltoztassa mindannyiuk életét.


Vágy és vezeklés 2007 Teljes Film Magyarul Online

Vágy és vezeklés


Részletek


Rendező : Rihaana Joshkun
Producer : Emon Dashawn
Vezető producer : Aatiqah Ibrahima
Alapmű : Waail Nivetha
Műfaj : Romain Jameson
Forgatókönyvíró : Zaniyah Mahwish
Főszereplők : Aarish Oloruntoba, Anda Renesmay, Sufian Daud
Zene : Jehan Diamant
Operatőr : Sebastiano Jena
Vágó : Anwesha Chuka
Jelmeztervező : Sushant Ghislaine

Gyártás
Gyártó : Vertigo Films
Ország : Türkmenisztán
Nyelv : Kolta számi
Forgatási helyszín : Abádszalók
Játékidő : 170 perc
Költségvetés : $989 502 974

Forgalmazás
Forgalmazó : Electronic Arts
Bemutató : 1031. január 19
Bevétel : $616 489 402

Vágy és vezeklés online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Vágy és vezeklés (2007) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Vágy és vezeklés | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Vágy és vezeklés (2007) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Vágy és vezeklés - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A film története 1935 legforróbb napján kezdődik Angliában. A II. világháború fenyegető árnyékából még mit sem érez Briony Tallis, amikor gazdag családja összegyűlik a hétvégére hatalmas, viktoriánus kastélyukba.
MOMkult – MOM Kulturális Központ
PÜNKÖSDI NYITVATARTÁS. Kedves Látogatók! május 20-án, vasárnap és 21-én, hétfőn a Jegypénztár és -Információ zárva, a MOM Café 10.00 és 20.00 óra között nyitva tart.
A színek mint szimbólumok, szín szimbolikus jelentése
Sárga. Az örök fény, a felség, a hatalom kifejezője, a közvetítés jelképe emberek és istenek között. A világos- vagy aranysárga a hit, a jóság, az intuíció, az intellektus színe.


Kritika.1080p. Film online. Avi. 720p. Filmek. Teljes. Watch Free. Download. Szereplők. Magyarul. 4K Blu-ray. MP4. iPhone. Angolul. HD. Full Movie. Elemzés. Filmnézés. iPad. BDrip. Stream. Videa. Ingyen. Android. Indavideo. letöltés.. DVDrip. 480p. Vélemények