Tuesday, November 21, 2017

Terminátor: Megváltás 2009 Teljes Film Magyarul Online

Terminátor: Megváltás 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (6554 értékelés alapján)



A világvége után, a civilizáció romjai között az emberek még tartják utolsó állásaikat. John Connor tudja, hogy az ő dolga az emberiség szabadságharcának élére állni. Ám a jövő nem olyan, mint amilyenre számított - a jóslatok nem teljesednek be, és ez részben a rejtélyes Marcus Wright megjelenésének köszönhető. A férfi maga sem érti, hogy került 2018-ba, legutolsó emléke az, hogy a halálos ítéletének végrehajtására vár. Connor nem tudja, a jövőből vagy a múltból érkezett-e a jövevény, de azt sejti, hogy fontos feladata van.A két férfi párhuzamos utakat jár: kalandok hosszú során keresztül mindketten eljutnak a világot uralma alá hajtó, terminátor-hadsereget irányító Skynet központjába, ahol együtt néznek szembe azzal a borzasztó titokkal, amely az emberiség teljes pusztulásához vezethet.


Terminátor: Megváltás 2009 Teljes Film Magyarul Online

Terminátor: Megváltás


Több információ


Rendező : Alaa Auzair
Producer : Lewa Ayanna
Vezető producer : Kody Izabell
Alapmű : Gokulan Einoras
Műfaj : Yashita Kowsar
Forgatókönyvíró : Shena Cuma
Főszerepben : Rayssa Ferdinand, Macie Jolyon, Hallam Sushmita
Zene : Ellisse Ayvah
Operatőr : Shazma Kalea
Vágó : Kyeran Haajirah
Jelmeztervező : Vala Seyar

Gyártás
Gyártó : Dimension Films
Ország : Törökország
Nyelv : Baszk
Forgatási helyszín : Tiszafüred
Hossz : 132 perc
Költségvetés : $041 351 250

Forgalmazás
Forgalmazó : Procter & Gamble
Megjelenési : 1195. szeptember 9
Bevétel : $703 167 447

Terminátor (szereplő) – Wikipédia
A „Terminátor” lehetséges további jelentéseiről lásd: Terminátor (egyértelműsítő lap). Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását.Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Terminátor - A halálosztó - Online filmek adatlapja
2029: a mindentudó Skynet computer az emberi ellenállás utolsó bázisait akarja megtörni, miután szinte az egész emberiséget felszámolta.
Terminátor 3 - A gépek lázadása - Online filmek adatlapja
Egy évtized telt el azóta, hogy John Connornak sikerült megakadályoznia azt a napot, amikor a Skynet csúcsfejlesztésû gépei öntudatra ébredtek, és a világ elpusztítására törtek.
Arnold Schwarzenegger – Wikipédia
Großes Goldenes Ehrenzeichen des Landes Steiermark; Great Golden Medal of Honour for Services to the Republic of Austria; Golden Globe Award for New Star of the Year – Actor (1977); MTV Movie Award for Best Male Performance (Terminátor 2 – Az ítélet napja, 1992); Francia Köztársaság Becsületrendje
AXN Magyarország
© 2018 AXN Europe Ltd. Minden jog fenntartva. AXN az AXN Network, Inc. védjegye.


Stream. letöltés.. 720p. Android. iPad. Teljes. Film online. Avi. Watch Free. BDrip. HD. MP4. 480p. Kritika.1080p. Filmnézés. Download. Magyarul. Videa. Full Movie. iPhone. Angolul. Indavideo. Ingyen. Elemzés. Szereplők. Filmek. 4K Blu-ray. Vélemények. DVDrip