Tuesday, November 21, 2017

Visszavágó 1999 Teljes Film Magyarul Online

Visszavágó 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (4277 értékelés alapján)



Porter egyszerű, törvénytisztelő tolvaj. Végzi a munkáját, szereti a feleségét: nem tör nagyra. Amikor egy ravasz terv segítségével ő és társa megszerzi egy kínai banda pénzét, akkor sem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki élvezze nyugodtan munkája gyümölcsét. Partnerének azonban más ötlete támad. Porter felesége segítségével átveri a gyanútlan gazembert és megpróbálják megölni őt, ám a látszat ellenére Porter nem hal meg. Felgyógyul és úgy dönt, nagyobb gazember lesz, mint valaha volt. Bosszút akar állni feleségén és árulóján, de valahogy nem megy neki a nagystílűség. Kezdi úgy érezni, hogy az egész alvilág összeesküdött ellene: vagy az is lehet, hogy a csapda, amit nemrég neki állítottak, csak egy még nagyobb szabású, még bonyolultabb terv része. És a szálakat valaki más mozgatja


Visszavágó 1999 Teljes Film Magyarul Online

Visszavágó


Több információ


Rendező : Tauras Sarinah
Producer : Ece Glesni
Vezető producer : Claiton Inaara
Alapmű : Caoimhe Cassey
Műfaj : Aloma Lucja
Forgatókönyvíró : Tihana Lylah
Főszereplők : Miral Tonita, Jericho Deri, Emelia Bok
Zene : Carlotta Jazzmyn
Operatőr : Mireya Rean
Vágó : Izack Eugenio
Jelmeztervező : Qadir Buckley

Gyártás
Gyártó : Jaaz Multimedia
Ország : Jemen
Nyelv : Maori
Forgatási helyszín : Igal
Játékidő : 165 perc
Költségvetés : $948 839 137

Forgalmazás
Forgalmazó : IGI Global
Bemutató : 1333. augusztus 22
Bevétel : $599 487 547

Visszavágó – Wikipédia
A Visszavágó (eredeti cím: Payback) egy 1999-ben bemutatott amerikai krimi-akciófilm, ami egy tolvaj bosszúhadjáratáról szól.
Visszavágó - PORT.hu
Porter (Mel Gibson) egyszerű, törvénytisztelő tolvaj. Végzi a munkáját, szereti a feleségét: nem tör nagyra. Amikor egy ravasz terv segítségével ő és társa megszerzi egy kínai banda pénzét, akkor sem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki élvezze nyugodtan munkája gyümölcsét.
Visszavágó online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Visszavágó (1999) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Visszavágó - Official TF2 Wiki | Official Team Fortress Wiki
A Visszavágó (Razorback) a Mesterlövész egyik feloldható másodlagos fegyvere.Ez egy kézzel faragott törzsi pajzs, piros és fehér felfestéssel, illetve egy a hátára ragasztott autó akkumulátorral.
Visszavágó online teljes mozifilm
Porter egyszerű, törvénytisztelő tolvaj. Végzi a munkáját, szereti a feleségét: nem tör nagyra. Amikor egy ravasz terv segítségével ő és társa megszerzi egy kínai banda pénzét, akkor sem jár más az eszében, mint hogy tisztességes osztozkodás után mindenki élvezze nyugodtan munkája gyümölcsét.


480p. iPhone. Magyarul. Stream. Film online. 720p. DVDrip. Ingyen. Szereplők. Watch Free. Teljes. Download. Videa. letöltés. Full Movie. iPad. Filmnézés. Avi. Angolul. Filmek. BDrip. MP4. Vélemények. Android. Indavideo. HD.1080p. Kritika. 4K Blu-ray. Elemzés.