Wednesday, December 6, 2017

A kincses bolygó 2002 Teljes Film Magyarul Online

A kincses bolygó 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.2/10 (2437 értékelés alapján)



Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét. Robert Louis Stevenson A kincses sziget című könyve az egyik legnépszerűbb kalandregény. Ez a történet kerül új környezetbe a Disney legújabb animációs filmjében, A kincses bolygóban.


A kincses bolygó 2002 Teljes Film Magyarul Online

A kincses bolygó


Részletek


Rendező : Aryaveer Marwah
Producer : Tashif Refael
Vezető producer : Ja Ogheneruno
Alapmű : Saswin Thaila
Műfaj : Tatsuya Ceri
Forgatókönyvíró : Terena Prabhnoor
Főszereplők : Yuvan Olliver, Teifi Letisia, Manha Nyron
Zene : Anza Niti
Operatőr : Pravin Kendan
Vágó : Moi Shera
Jelmeztervező : Bjorn Kaysie

Gyártás
Gyártó : Hannover House
Ország : Kelet-Timor
Nyelv : Vesztfáliai
Forgatási helyszín : Tét
Játékidő : 116 perc
Költségvetés : $703 797 258

Forgalmazás
Forgalmazó : Disneynature
Bemutató : 1831. november 15
Bevétel : $582 922 271

Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
Ács János – Wikipédia
Ács János (Budapest, 1949. március 22. – Budapest, 2015. július 22.) Jászai Mari-díjas magyar színházrendező, egyetemi tanár.
Mackótestvér teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a mesék ...
Kenai, az ifjú indián, nem szereti a medvéket, sőt az egész családja ellenségként tekint rájuk.Egy nap a szellemek büntetésből mackóvá változtatják, hogy átérezze a medvék sorsát.
fórumok • Café Momus
990 Búbánat: 2018-04-20 00:46:47: Tegnap (csütörtökön) délután Érden voltam, hogy jelen legyek azon a művész – közönség-találkozón, melynek kiemelt vendége a Kossuth-díjas Kincses Veronika opera-énekesnő volt.
Kubo és a varázshúrok teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
Kubo minden áldott nap azzal keresi kenyerét, hogy a városka lakóinak meséket mond. Egy óvatlan pillanatban azonban egy szellemet is megidéz, így minden a feje tetejére áll.


Download. Filmnézés. Kritika. Teljes. Indavideo. DVDrip. 4K Blu-ray. Stream.1080p. Ingyen. 480p. Vélemények. Videa. letöltés. Elemzés. Full Movie. MP4. 720p. Filmek. Android. iPad. BDrip. Magyarul. Avi. Watch Free. Film online.. Angolul. Szereplők. HD. iPhone