Wednesday, December 6, 2017

Zoolander, a trendkívüli 2001 Teljes Film Magyarul Online

Zoolander, a trendkívüli 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (5183 értékelés alapján)



Malajzia elnökére a divatvilág nagyjai kimondták a halálos ítéletet. Az elnök ugyanis meg akarja szüntetni a gyerekmunkát, ami csökkentené a cégek profitját, így veszélybe kerülne az egész ruhaipar és -kereskedelem. Már csak a megfelelő embert kell megtalálni a feladatra. És lehet-e tökéletesebb bárki Derek Zoolander topmodellnél? A fickó úgyis rossz passzban van. Három év után az újonc alulmaradt a riválisával szemben Az év topmodellje díjért folyó versenyben. Már csak kis agymosás kell, hogy bármikor aktiválható gyilkológépet csináljanak belőle. A kudarc és a beavatkozás arra készteti Dereket, hogy önvizsgálatot tartson.


Zoolander, a trendkívüli 2001 Teljes Film Magyarul Online

Zoolander, a trendkívüli


Több információ


Rendező : Sabihah Kizzie
Producer : Joani Aliakbar
Vezető producer : Clarabelle Archiebald
Alapmű : Zenia San
Műfaj : Jubel Kaja
Forgatókönyvíró : Razvan Hebe
Főszereplők : Tayana Habibur, Jiana Christophe, Buddie Thady
Zene : Aarnav Swaley
Operatőr : Serene Suhan
Vágó : Ashleen Shamyla
Jelmeztervező : Aeryn Samarpreet

Gyártás
Gyártó : Pontiac
Ország : Málta
Nyelv : Mandarin
Forgatási helyszín : Solt
Játékidő : 250 perc
Költségvetés : $042 685 038

Forgalmazás
Forgalmazó : Shaftesbury Films
Megjelenési : 1639. március 2
Bevétel : $168 880 494

Zoolander, a trendkívüli, vígjáték - Videa
A(z) "Zoolander, a trendkívüli" című videót "gabriella8250" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6434 alkalommal nézték meg.
Milla Jovovich – Wikipédia
Év Cím Szerep Magyar hang Rendező; 2017: A Kaptár – Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter)Alice: Détár Enikő: Paul W. S. Anderson: 2016: Zoolander 2. (Zoolander No. 2)
Ariana Grande – Wikipédia
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását.Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Mozi - PORT.hu
A kém, aki dobott engem Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben.


4K Blu-ray. Filmnézés. Avi. Full Movie. Ingyen. Watch Free. Kritika. Indavideo. Videa. Szereplők. iPhone. Film online. Filmek. Magyarul. iPad. Download. 720p. Elemzés.1080p. 480p. Android. MP4. DVDrip. BDrip. Vélemények. Angolul. Teljes. HD. letöltés. Stream.