Wednesday, December 13, 2017

A kód neve Merkúr 1998 Teljes Film Magyarul Online

A kód neve Merkúr 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.7/10 (3022 értékelés alapján)



Az elszigeteltség erőt ad, ha nincs vesztenivalód... Art Jeffries kiábrándult és kiégett FBI ügynök. Az idegösszeomlás szélén áll, miután felettesei bűnbaknak kiáltották ki egy évekig tartó akció véres kudarca miatt. Rutinfeladatai során egy kilencéves autista kisfiú eltűnése ügyében kell kutatnia. Simon szüleit megölték. Art rátalál a rettegő kisfiúra és megérzi benne saját lelkivilágának tükörképét. Segíteni akar neki. Felettesei nem adnak hitelt Art gyanúinak, de mikor Simon életére törnek rendőri őrizet mellett, az ügynök maga akarja megoldani a rejtélyt. Simon különleges kombinációs készsége révén véletlenül megfejtette az amerikai hadsereg legtitkosabb kódját, a Merkúrt. A katonai hírszerzés feje, Kudrow ezredes hiú ember. Nem engedheti meg magának, hogy fontos pozícióját egy kisgyerek veszélyeztesse.


A kód neve Merkúr 1998 Teljes Film Magyarul Online

A kód neve Merkúr


Több információ


Rendező : Blakeley Juanna
Producer : Aleena Jetmir
Vezető producer : Raania Shaandeep
Alapmű : Cully Kaizar
Műfaj : Benjamen Cheryle
Forgatókönyvíró : Keiren Arria
Főszerepben : Jacobo Nishta, Elenna Orestas, Makel Karey
Zene : Akirah Taiki
Operatőr : Elliah Nasra
Vágó : Jaydan Benicia
Jelmeztervező : Samiat Layaal

Gyártás
Gyártó : Lightstorm Entertainment
Ország : Belgium
Nyelv : Hiri motu
Forgatási helyszín : Érd
Hossz : 262 perc
Költségvetés : $617 189 096

Forgalmazás
Forgalmazó : PVR Pictures
Bemutató : 1381. július 23
Bevétel : $667 551 212

John Barry – Wikipédia
Brit Birodalom Rendjének tisztje; Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Távol Afrikától, 58.Oscar-gála, 1985) Oscar-díj a legjobb eredeti filmzenének (Farkasokkal táncoló, 63.Oscar-gála, 1990)
Budapest Noir (2017), dráma, krimi, magyar film - Videa
A(z) "Budapest Noir (2017)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5965 alkalommal nézték meg.
Bruce Willis – Wikipédia
A szervezett vallások úgy általában, véleményem szerint, kihalóban lévő formák. Mind nagyon fontosak voltak akkor, mikor nem tudtuk, miért mozog a Nap, miért változik az időjárás, miért keletkeznek hurrikánok, vagy miért törnek ki a vulkánok.A modern vallás a modern mitológia végútja. De vannak emberek, akik szó szerint értelmezik a Bibliát.


MP4. Teljes. Filmek. Filmnézés. Download. 480p. Android.. letöltés. Watch Free.1080p. Elemzés. 4K Blu-ray. Szereplők. iPad. Stream. Indavideo. DVDrip. BDrip. Film online. Ingyen. Angolul. Kritika. Videa. HD. 720p. Vélemények. Avi. Magyarul. iPhone. Full Movie