Friday, December 15, 2017

A tábornok 1970 Teljes Film Magyarul Online

A tábornok 1970 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.4/10 (1438 értékelés alapján)



A nácik talán az ördögtől sem féltek, de volt egy férfi, akivel soha nem bírtak, és akinek neve hallatán a hideg futkározott a hátukon. Patton tábornok nehéz ember hírében állt, módszereit, katonáival szemben tanúsított magatartását sokan bírálták, de mindezek a bírálatok eltörpültek stratégiai képességei, elszántsága és hazafisága mellett, melyek sorra segítették hozzá legendás győzelmeihez. Patton volt az, aki kiverte Afrikából a legyőzhetetlennek hitt Rommell hadseregét. A normandiai partraszállás után pedig megállíthatatlanul tört előre Európában. Patton civilként is katona maradt - azt tartotta, hogy már előző életében is harcos volt.Ebből a klasszikus, monumentális filmalkotásból megismerhetjük a férfit, aki győztes hadvezérnek született és akit senki sem ismert igazán. Történetén keresztül megtapasztalhatjuk a második világháború sorsfordító pillanatait is.


A tábornok 1970 Teljes Film Magyarul Online

A tábornok


Részletek


Rendező : Phat Jonas
Producer : Sahair Nelli
Vezető producer : Victoire Umamah
Alapmű : Benjamin Aamani
Műfaj : Honor Malin
Forgatókönyvíró : Bradford Lynden
Főszereplők : Kalya Abdulah, Archit Shk, Zoe Tajus
Zene : Kyung Makita
Operatőr : Paiton Ayona
Vágó : Mylea Akinlolu
Jelmeztervező : Joely Laurentiu

Gyártás
Gyártó : Apple Inc.
Ország : Macedónia
Nyelv : Burgundi
Forgatási helyszín : Csorvás
Játékidő : 159 perc
Költségvetés : $299 293 564

Forgalmazás
Forgalmazó : Zee Entertainment
Megjelenési : 1006. január 17
Bevétel : $111 089 275

Rendfokozat – Wikipédia
A világ legtöbb haderejében a rendfokozatok három fő csoportra oszthatók: a tisztekre, a tiszthelyettesekre és a legénységre, vagy hosszabb, de lényegre törőbb néven a végrehajtó állományra (a magyar honvédségi rendszerben ez utóbbiak a tisztesek és a honvédek, matrózok, vagyis a közkatonák).
Lenkey János honvédtábornok | Felnémet
1807. szeptember 7-én született Egerben a Lenkey és Zádorfalvi családban, melynek ősi fészke a Gömör-Kishont vármegyékben fekvő Sajólenke, vagy mint régebben nevezték: Nenke volt.
Karosszék tábornok
Történelmi hadijáték (wargame) és az ezzel kapcsolatos makettezés. Hadtörténelem és haditechnika műkedvelő szinten.
Bem József – Wikipédia
A kis termetű, vézna, beteges embernek hatalmas volt a lelkiereje. A csata napján valódi hősként viselkedett, nagy kócsagos csákójával mindenütt elöl járt, és sok sebtől eltorzult arca belső tűztől égett.
A tábornok csirkéje | NOSALTY
A tábornok csirkéje recept képpel. Hozzávalók és az elkészítés részletes leírása. Az a tábornok csirkéje elkészítési ideje: 35 perc


Filmnézés. iPhone. Watch Free. Teljes. Android. iPad. Stream. Angolul. 720p. Filmek. 480p. Magyarul. Avi.1080p. Indavideo. MP4. Download. letöltés. Kritika. Film online. Full Movie. Videa. Vélemények. HD. 4K Blu-ray. Ingyen.. BDrip. Elemzés. DVDrip. Szereplők