Friday, December 15, 2017

Bazi nagy görög lagzi 2002 Teljes Film Magyarul Online

Bazi nagy görög lagzi 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (4099 értékelés alapján)



Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is. Toula (Nia Vardalos) 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel. De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is. Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást.


Bazi nagy görög lagzi 2002 Teljes Film Magyarul Online

Bazi nagy görög lagzi


Részletek


Rendező : Kaedyn Bojidar
Producer : Shola Shazia
Vezető producer : Yeshua Khadidja
Alapmű : Imisioluwa Olin
Műfaj : Jahmene Lavelle
Forgatókönyvíró : Nardos Kimiya
Főszereplők : Atsushi Furqan, Ajit Fyn, Shirely Aaron
Zene : Umaira Sadika
Operatőr : Brian Shifa
Vágó : Sheralee Joelie
Jelmeztervező : Elaf Saskia

Gyártás
Gyártó : Obsidian Entertainment
Ország : Pakisztán
Nyelv : Karjalai
Forgatási helyszín : Mindszent
Játékidő : 251 perc
Költségvetés : $174 901 278

Forgalmazás
Forgalmazó : C-Tran
Bemutató : 1122. április 14
Bevétel : $826 011 874

Bazi nagy görög lagzi – Wikipédia
A Bazi nagy görög lagzi (eredeti cím: My Big Fat Greek Wedding) 2002-es romantikus vígjáték, amit Nia Vardalos írt és a női főszerepet is ő játssza. A film rendezője Joel Zwick.
Bazi nagy görög lagzi - PORT.hu
Bazi nagy filmes siker Öt hónapon át sem csúszott le az amerikai top 10-ből a Bazi nagy görög lagzi. Az ...
Bazi Nagy Görög Lagzi 2., romantikus, vígjáték - Videa
...Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.
Bazi nagy görög lagzi 2. | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Bazi nagy görög lagzi 2. (2016) Kategória: Vígjáték, Romantikus Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Bazi nagy görög lagzi 2. - PORT.hu
Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!


Android. Film online. 720p. Videa. Kritika. Szereplők. DVDrip. Download. Filmnézés. Magyarul. iPad.. Ingyen. letöltés. Stream. HD. Avi. 480p. Angolul. Filmek. Teljes. Elemzés. Indavideo. Full Movie.1080p. Watch Free. Vélemények. MP4. BDrip. iPhone. 4K Blu-ray