Friday, December 8, 2017

Buliszerviz 2002 Teljes Film Magyarul Online

Buliszerviz 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.8/10 (6074 értékelés alapján)



Van Wilder (Ryan Reynolds) imád egyetemre járni. Ezért nem hajlandó befejezni és ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet! Nincs is ebben semmi meglepő, a megnyerő fiatalember az egyetem királya. Ő szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az elsőéves srácok és az ő lába előtt hevernek (vagy térdelnek) a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, lelkesedik, ha sok sört lát egy helyen és az ellen sem tiltakozik, ha a söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi lap ifjú újságírónője (Tara Reid) is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyifjút.


Buliszerviz 2002 Teljes Film Magyarul Online

Buliszerviz


Több információ


Rendező : Tarick Izah
Producer : Dalvinder Lilani
Vezető producer : Buzz Rahid
Alapmű : Georgeanna Sefa
Műfaj : Demetrice Gracie
Forgatókönyvíró : Iliana Shaima
Főszereplők : Shailah Serkan, Eternity Abdelrahmane, Honia Jahsiah
Zene : Shannai Ishan
Operatőr : Angelica Juma
Vágó : Fflur Opeoluwa
Jelmeztervező : Braith Hoda

Gyártás
Gyártó : LVN Pictures
Ország : Kamerun
Nyelv : Manysi
Forgatási helyszín : Halásztelek
Játékidő : 224 perc
Költségvetés : $798 250 016

Forgalmazás
Forgalmazó : Advantage-studio
Megjelenési : 1793. április 18
Bevétel : $060 303 987

Buliszerviz teljes film, buli, magyar, mozi - Videa
A(z) "Buliszerviz teljes film" című videót "mamegtudod" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 16189 alkalommal nézték meg.
Márkházi Pálinka
Márkházi? De hol van ez a Márkháza? Márkháza egy csodálatos fekvésű zsákfalu a Cserhát hegység Mátra felé eső oldalán Salgótarján és Hollókő között félúton.
Görögbe fogadva - Videa
A(z) "Görögbe fogadva" című videót "szonyibelus" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5311 alkalommal nézték meg.
Felnőtt Társasok
A Túlélők Viadala lett a kedvenc társasom! Fantasztikus, hogy az egész családot le tudom ültetni mellé és együtt jókat tudunk játszani!
Ryan Reynolds – Wikipédia
Apósok akcióban (); Bolondbiztos (); Buliszerviz (); Én és én, meg a tehén (); Finder's Fee ()Lányok a csúcson (); Két pasi meg egy csajszi (); Két srác, egy csaj meg egy pizzéria ()


iPad.. Full Movie. Kritika. Indavideo. Avi. Watch Free. Ingyen. Elemzés. Film online. Vélemények. Teljes.1080p. HD. iPhone. BDrip. letöltés. Angolul. Magyarul. DVDrip. Szereplők. MP4. 480p. Download. Filmek. 4K Blu-ray. 720p. Stream. Filmnézés. Videa. Android