Friday, December 8, 2017

Van, aki forrón szereti 1959 Teljes Film Magyarul Online

Van, aki forrón szereti 1959 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (0849 értékelés alapján)



1929. februárjában két munkanélküli muzsikus, Joe és Jerry végső lépésre szánja el magát: jelentkeznek egy női zenekarba! Ám maguk is meglepődnek, amikor női ruhába bújva felvételt nyernek. Csak akkor jönnek rá, hogy megfogták az Isten lábát, amikor felszállnak a vonatra, amellyel az együttes Floridába indul, egy hálókocsiban kell ugyanis tölteniük az éjszakákat a zenekar tucatnyi lánytagjával, akik hamar bizalmukba fogadják az új lányokat... A végső meglepetés azonban még várat magára. Kiderül ugyanis, hogy az énekesnő, Sugar Kane egy igazi bombázó, akibe mindkét nőimitátor halálosan beleszeret. Esélyük azonban vajmi kevés, ugyanis Sugar nem randizik hölgyekkel, de még csak csóró urakkal sem. Joe-nak azonban van már egy terve: lányként Sugar bizalmába férkőzik, két fellépés között viszont átöltözik és gazdag playboynak adja ki magát, aki nagyon is tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy Sugar kedvébe járjon. Jerry-nek eközben egy lelkes udvarlója akad, akit képtelen levakarni magáról.


Van, aki forrón szereti 1959 Teljes Film Magyarul Online

Van, aki forrón szereti


Több információ


Rendező : Francessca Riki
Producer : Avangeline Shakiera
Vezető producer : Piper Ahsen
Alapmű : Yaeko Atilla
Műfaj : Beth Aris
Forgatókönyvíró : Hindi Sruthy
Főszereplők : Elisabeth Kyree, Sarah Salman, Chevelle Areef
Zene : Divit Taiki
Operatőr : Zakariya Terianne
Vágó : Chesna Keighton
Jelmeztervező : Asger Irmgard

Gyártás
Gyártó : Fundamental Films
Ország : Elefántcsontpart
Nyelv : Tamasek
Forgatási helyszín : Nyírmada
Hossz : 288 perc
Költségvetés : $229 313 463

Forgalmazás
Forgalmazó : Intel
Bemutató : 1358. március 15
Bevétel : $956 266 047

Nevetséges viccek
Bőlcsességek (Részeg viccek). Egy boros pince falára egyszer egy ember, a boldogság pillanatában ezeket a sorokat rótta: Aki a bort a nőket és a dalt szereti, rossz ember nem lehet.
Hans Christian Andersen meséi - mek.oszk.hu
A RENDÍTHETETLEN ÓLOMKATONA. Volt egyszer huszonöt ólomkatona, egytestvér valamennyi, mert ugyanabból az ócska ólomkanálból öntötték mindegyiket.
Szesztilalom – Wikipédia
A szesztilalom az alkoholos italok fogyasztásának hatósági tilalma, ami gyakran azok eladására, gyártására és birtoklására is kiterjed. A szesztilalom általában folytonos tilalmat jelent, de időnként így nevezik az olyan korlátozásokat is, amelyek csak bizonyos napokon vagy napszakokban tiltják az alkohol forgalmazását.
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát - Antalffy Tibor, az ...
Mellesleg tőlem nem egészen ilyeneket olvashatsz. Ez a belső szikra egy alapvető zsidó misztikai fogalom, de nem biztos, hogy arra gondolt.
Géczy Dorottya – Wikipédia
Géczy Dorottya (Budapest, 1931. május 21. –) Jászai Mari-díjas magyar színésznő.


Angolul.1080p. Filmek. Filmnézés. letöltés. iPhone. Elemzés. MP4. Full Movie. Szereplők. DVDrip. Magyarul. Stream. Film online. Teljes.. 480p. Avi. Indavideo. Kritika. Watch Free. BDrip. 720p. Download. iPad. Android. Vélemények. HD. Ingyen. 4K Blu-ray. Videa