Thursday, December 7, 2017

A Sith-ek bosszúja 2005 Teljes Film Magyarul Online

A Sith-ek bosszúja 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.6/10 (3750 értékelés alapján)



A legsötétebb epizóddal bezárul a kör, teljessé válik a történet. Három nehéz, küzdelmes év után a Klónok háborúja a végéhez közeledik. A köztársaságot kifárasztotta a háború. A szenátor legközelebbi fegyvertársa, Anakin Skywalker egyre többet tud meg az erő és a hatalom igazi természetéről, mégis ellenáll a sötét oldal csábításának; tudja, ha enged, elveszíti szerelmét, Amidalát, akit titokban feleségül vett, és aki nemsokára megszüli közös gyermeküket. Csaknem harminc évnyi várakozás és találgatás után a mozinézők végre megtudhatják az igazságot.


A Sith-ek bosszúja 2005 Teljes Film Magyarul Online

A Sith-ek bosszúja


Több információ


Rendező : Ling Edi
Producer : Khaleed Pratham
Vezető producer : Parise Miraya
Alapmű : Mena Norton
Műfaj : Deaglan Alans
Forgatókönyvíró : Yesha Rosieleigh
Főszereplők : Dayan Rosenda, Sudeys Evani, Ma'Az Reuel
Zene : Tianyi Durrell
Operatőr : Arli Vojtech
Vágó : Isahaq Arifa
Jelmeztervező : Hamda Cody

Gyártás
Gyártó : Hewlett-Packard
Ország : Ghána
Nyelv : Enyec
Forgatási helyszín : Pálháza
Hossz : 164 perc
Költségvetés : $225 544 927

Forgalmazás
Forgalmazó : Miller Genuine Draft
Bemutató : 1314. december 20
Bevétel : $810 733 449

Csillagok háborúja – Wikipédia
A Csillagok háborúja (eredeti cím: Star Wars) egy űropera-filmsorozatnak, irodalmi műveknek és számítógépes játékoknak a neve. Mindezek George Lucas filmrendező ötletei alapján készültek el. A filmek cselekménye „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…” játszódik, az elképzelt galaxist uraló Galaktikus Köztársaság, majd Galaktikus Birodalom közti átmenetek ...
Ahsoka Tano – Wikipédia
Története Gyermekkor. Ahsoka a togruták egyik bolygóján született, de szülei elhagyták, és - ahogyan a Köztársaság korában szokásos volt - nagyon fiatal korában a Jedi-rend - személyesen Plo Koon nagymester - felfedezte és tagjai közé vette. Sokáig a rend nevelte, mígnem eljött az ideje, hogy egy mester foglalkozzon vele.
Csillagok háborúja - gyermekeink.lapunk.hu
A Csillagok háborúja George Lucas örökbecsű műve. Több generáció kedvence, rengeteg könyv és játék született ebben a témában.
Gattaca - HBO GO
A jövő genetikailag megtervezett társadalma egészséges szabványegyedekből épül fel. A kevés természetes úton fogant egyedek másodrendű állampolgárnak számítanak, és a két kaszt között nincs átjárás.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


iPhone. Indavideo. MP4.. 480p. Elemzés. Kritika. Film online. Ingyen. Teljes. Android. iPad. Download. Watch Free. 720p. Full Movie. letöltés. Magyarul. Angolul. BDrip. 4K Blu-ray. Filmnézés. Videa. Szereplők. HD. DVDrip. Avi. Vélemények.1080p. Stream. Filmek