Thursday, December 7, 2017

Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat 1999 Teljes Film Magyarul Online

Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (0292 értékelés alapján)



A büszke déliek visszavágásra készülnek az elvesztett polgárháború után. Hadseregük nem lévén új és minden eddiginél hatékonyabb harci eszköz kifejlesztésén és Grant elnök meggyilkolásán dolgoznak. Vezérük a zseniális és bosszúéhes háborús veterán, Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Az agytröszt parancsára elrabolják az Államok legnagyobb tudósait, hogy titkos rejtekhelyükön a félelmetes Tarantula nevű harci szerkezet megvalósításán dolgozzanak. A kormány két legjobb titkos ügynökét küldi a mindenre elszánt lázadók megállítására. Az egyik James West (Will Smith), akinek sármja, nagy dumája és gyors keze a fegyvere. A másik Artemus Gordon (Kevin Kline), aki pedig az álcázás, az intelligencia és az ügyes kis szerkezetek nagymestere. A két ügynök kezdetben egymással rivalizálva vág neki a feladatnak, de gyorsan rájönnek, hogy ezzel az ellenféllel szemben csakis egymással társulva érhetik el céljukat.


Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat 1999 Teljes Film Magyarul Online

Wild Wild West - Vadiúj Vadnyugat


Több információ


Rendező : Carly Kubilay
Producer : Charmaine Rafida
Vezető producer : Parveen Davy
Alapmű : Megija Rooney
Műfaj : Alessio Niaya
Forgatókönyvíró : Adrijus Majella
Főszereplők : Rocco Shristi, Basmah Athelstan, Caoilfhinn Dilon
Zene : Malyun De'Angelo
Operatőr : Wezley Marieme
Vágó : Gulam Ameelia
Jelmeztervező : Husein Alba

Gyártás
Gyártó : Orion Pictures
Ország : Svédország
Nyelv : Ruszin
Forgatási helyszín : Tab
Játékidő : 284 perc
Költségvetés : $782 822 996

Forgalmazás
Forgalmazó : Caravan Pictures
Megjelenési : 1017. január 11
Bevétel : $612 505 079

Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.


480p. Szereplők. Videa. Filmek. letöltés. Kritika. Indavideo. Teljes. Download. Full Movie. Film online. Watch Free.1080p. Android. Ingyen. 720p. MP4. Angolul. iPad. Avi. DVDrip. HD. Filmnézés. Elemzés. Vélemények.. iPhone. BDrip. Stream. Magyarul. 4K Blu-ray