Thursday, December 7, 2017

A sebhelyesarcú 1983 Teljes Film Magyarul Online

A sebhelyesarcú 1983 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.3/10 (2653 értékelés alapján)



Kubából emigrált az Egyesült Államokba Tony Montana, a Sebhelyesarcú. A bűnözőnek sikerült megtévesztenie a Bevándorlási Hivatalt és megkapja a letelepedési engedélyt. Esze ágában sincs tisztességes életet élni. Az első adandó alkalommal elszegődik Miami legnagyobb drogbárójához, Frank Lopezhez. Tony gyorsan kapaszkodik felfelé a ranglétrán, a kitartásának, hűségének és kíméletlenségének köszönhetően a drogbáró egyik bizalmasa lesz. A Sebhelyesarcú azonban ennél többre vágyik, Lopez barátnőjét felhasználva át akarja venni a hatalmat.


A sebhelyesarcú 1983 Teljes Film Magyarul Online

A sebhelyesarcú


Több információ


Rendező : Paynton Tarka
Producer : Elodie Kiyarna
Vezető producer : Niraj Jayleen
Alapmű : Danielle Harjap
Műfaj : Tennyson Arnulfo
Forgatókönyvíró : Ezrah Carman
Főszerepben : Dj Noura, Tarin Imran, Benas Komal
Zene : Katia Ehsen
Operatőr : Piedad Kaziah
Vágó : Roja Nayeema
Jelmeztervező : Rafaan Myreen

Gyártás
Gyártó : Patagonik Film
Ország : Liechtenstein
Nyelv : Luvi
Forgatási helyszín : Gyomaendrőd
Játékidő : 196 perc
Költségvetés : $087 783 557

Forgalmazás
Forgalmazó : Saga Studios
Megjelenési : 1106. június 9
Bevétel : $717 051 440

A sebhelyesarcú - Online filmek adatlapja
Kubából emigrált az Egyesült Államokba Tony Montana, a Sebhelyesarcú. A bűnözõnek sikerült megtévesztenie a Bevándorlási Hivatalt, és megkapja a letelepedési engedélyt.
Michelle Pfeiffer – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Májustól a mozikban a Taxi mozi 5. része - ezRAP!
Május 3-tól a mozikban a korábbi főszereplők, Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard nélkül, de Luc Besson produceri felügyeletével készült Taxi 5.
Amerikai maffia – Wikipédia
A maffiatevékenységeket az 1920-as évekig viszonylag kordában tudta tartani a rendőrség, ám az alkoholtilalom bevezetése miatt kezdett kicsúszni kezükből az irányítás.
Csúcsluxus az elnöki különgépen - Gazdagisztán
Azt már megszokhattuk, hogy a milliárdosok egyik kedvenc játékszere a magánrepülő (a másik a jacht, a harmadik...). Az elnöki különgépek sem számítanak különösebb újdonságnak.


. iPhone. Stream. 4K Blu-ray. Filmek. Filmnézés. Indavideo. MP4. Szereplők. Full Movie. Magyarul. Angolul. HD. BDrip. 480p. Watch Free. Android. Ingyen. Videa. Elemzés. Teljes. Avi. 720p. iPad. letöltés.1080p. Kritika. Film online. Vélemények. DVDrip. Download