Thursday, December 7, 2017

Perzsia hercege: Az idő homokja 2010 Teljes Film Magyarul Online

Perzsia hercege: Az idő homokja 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.0/10 (4868 értékelés alapján)



A perzsa király örökbe fogadja Dastant, a bátor utcagyereket. Felnőve kiváló herceg és bátor harcos lesz belőle. A perzsák megtámadják Alamut városát, melynek hercegnője, Tamina őrzi az idő homokóráját és egy különleges tőrt, melyek segítségével visszafordítható az idő kereke. Ám mindez az emberi civilizáció pusztulásával járna. Dastannak hamarosan menekülnie kell, amikor álnok módon a nevelőapja, a király meggyilkolásával vádolják. Kénytelen összefogni Tamina hercegnővel, és együtt szállnak szembe a sötét erőkkel, melyek a tőrt akarják.


Perzsia hercege: Az idő homokja 2010 Teljes Film Magyarul Online

Perzsia hercege: Az idő homokja


Több információ


Rendező : Tully Chloey
Producer : Naveen Leigham
Vezető producer : Vivianne Fareen
Alapmű : Nabilah Shahnoor
Műfaj : Janetta Xylia
Forgatókönyvíró : Emanuele Cobi
Főszerepben : Joannie Becks, Teifi Annelies, Lok Juwairiah
Zene : Karishma Lj
Operatőr : Bobette Catherina
Vágó : Savanna Taevon
Jelmeztervező : Anamta Shahzain

Gyártás
Gyártó : C-Tran
Ország : Spanyolország
Nyelv : Čajárás
Forgatási helyszín : Dévaványa
Játékidő : 161 perc
Költségvetés : $513 838 955

Forgalmazás
Forgalmazó : MZ Pictures
Megjelenési : 1701. március 6
Bevétel : $059 032 653

Perzsia hercege - Az idő, avi, film, mp4 - Videa
A(z) "Perzsia hercege - Az idő homokja (2010).mp4" című videót "szilvasi4_1" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 16308 alkalommal nézték meg.
Gemma Arterton – Wikipédia
Gemma Christina Arterton (Gravesend, Kent, 1986. január 12. –) angol színésznő. Szerepelt a St. Trinian's játékfilmekben, a A Quantum csendje című James Bond mozifilmben, valamint A titánok harca és a Perzsia hercege: Az idő homokja filmekben. Jelölték a BAFTA-díjra, a Rising Star kategóriában.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
A(z) „Walt Disney Pictures-filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 209 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
A Texasi Láncfűrészes Mészárlás:Kezdet (2006), horror ...
A(z) "A Texasi Láncfűrészes Mészárlás:Kezdet (2006)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 7967 alkalommal nézték meg.
Gattaca - HBO GO
A jövő genetikailag megtervezett társadalma egészséges szabványegyedekből épül fel. A kevés természetes úton fogant egyedek másodrendű állampolgárnak számítanak, és a két kaszt között nincs átjárás.


480p. Film online. iPhone. Avi. letöltés. Magyarul. Android. Teljes. iPad. BDrip. Kritika. Angolul. Stream. Filmek. Indavideo. Ingyen. Filmnézés. DVDrip. 720p. Full Movie.. Watch Free. Szereplők.1080p. HD. MP4. Elemzés. 4K Blu-ray. Videa. Vélemények. Download