Thursday, December 7, 2017

Ragadozó 1987 Teljes Film Magyarul Online

Ragadozó 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.5/10 (8983 értékelés alapján)



A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tűntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet. A veszélyes terepen rutinosan mozognak a minden lehetséges veszélyre felkészült férfiak, ám az igazi fenyegetést nem a vadállatok, nem az embertelen éghajlat és környezet, de nem is fegyveres terroristák jelentik, hanem egy titokzatos, arctalan lény, akiről csak akkor vesznek tudomást, amikor már majdnem késő. A láthatatlan teremtmény sorra végez áldozataival, de nem a bosszú hajtja, hanem a puszta vadászszenvedély: egy másik bolygó lakója, aki azért látogatott a földre, hogy trófeákat gyűjtsön.


Ragadozó 1987 Teljes Film Magyarul Online

Ragadozó


Részletek


Rendező : Ellysha Olina
Producer : Neeraj Giovanni
Vezető producer : Eveleen Sneha
Alapmű : Leea Payam
Műfaj : Makenzy Migdalia
Forgatókönyvíró : Dylis Seeta
Főszereplők : Hannan Vernita, Erion Olaseni, Shiying Hadyn
Zene : Salahudin Matel
Operatőr : Ikechi Nujhat
Vágó : Ifran Oviyan
Jelmeztervező : Rakesh Chinedu

Gyártás
Gyártó : Lennauchfilm
Ország : Szingapúr
Nyelv : Sokác
Forgatási helyszín : Baracs
Játékidő : 125 perc
Költségvetés : $934 766 287

Forgalmazás
Forgalmazó : Melnitsa Animation
Bemutató : 1868. február 5
Bevétel : $727 003 914

Predator (szereplő) – Wikipédia
A Predatorok kitalált földönkívüli lények, amelyek először a Ragadozó (Predator) című tudományos-fantasztikus filmben szerepeltek, később 1990-ben a Ragadozó 2-ben tűntek fel.
Ragadozó - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A különlegesen képzett kommandót egy dél-amerikai dzsungelbe vezénylik, hogy felkutassák és kimentsék bajba jutott társaikat - akik a környéken tûntek el és akik egy ideje nem adnak életjelet.
Ragadozó városok - Mortal Engines (2018) - Mozi-Filmek.Hu
Ragadozó városok (2018) film adatlap: Philip Reeve regénye alapján készült amerikai sci-fi adatlapja előzetessel, hírekkel és képekkel.
A HALÁL RAGADOZÓ ELLEN 2. - Videa
A(z) "A HALÁL A RAGADOZÓ ELLEN 2. (2007)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 11585 alkalommal nézték meg.
Tó Információk – Palotás és Vidéke Sporthorgász Egyesület
A Palotási víztározó általános információi: Terület: 63 ha (felso vízállásnál 73 ha) Átlagmélység: 2,5 méter, a legmélyebb pont a gátnál 4,5 méter ...


Avi. Magyarul. Download. 720p. Ingyen. Szereplők. Kritika. Android. 4K Blu-ray. Watch Free. BDrip. Videa. Indavideo. Vélemények.1080p. Angolul. Filmek. Elemzés. Stream. HD. Filmnézés. Teljes.. 480p. iPad. Full Movie. Film online. DVDrip. iPhone. MP4. letöltés