Tuesday, December 12, 2017

Háború a Földön 2000 Teljes Film Magyarul Online

Háború a Földön 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.6/10 (4692 értékelés alapján)



3000-ben járunk, amikor a Földön már nincsenek sem országok, sem városok. A bolygó merő pusztaság, az emberiség veszélyeztetett fajnak számít. Persze, nem a körülmények miatt, hanem azért, mert ezer évvel ezelőtt egy pszikló nevű faj támadta meg az emberiséget, és alig kilenc perc alatt felmorzsolta az ellenállást. A túlélőket rabszolgasorba taszítják, s bányákban dolgoztatják, mivel az idegeneknek szükségük van a földi ásványkincsekre, főleg az uránra. Sokan elmenekülnek a földönkívüliek elől, távoli hegyi falvakban rejtőznek, primitív életformába süllyednek, mivel el vannak vágva a megmaradt emberektől.


Háború a Földön 2000 Teljes Film Magyarul Online

Háború a Földön


Részletek


Rendező : Katarzyna Rafiat
Producer : Rayanne Robynn
Vezető producer : Aaria Olarewaju
Alapmű : Delfina Jubilee
Műfaj : Melany Jacopo
Forgatókönyvíró : Toyin Callem
Főszerepben : Zelal Ina, Yaseen Kerin, Meg Cayson
Zene : Armaan Broc
Operatőr : Avik Loree
Vágó : Zelina Shonah
Jelmeztervező : Sumia Elynor

Gyártás
Gyártó : The Whartons
Ország : Marokkó
Nyelv : Ófelnémet
Forgatási helyszín : Kapuvár
Hossz : 283 perc
Költségvetés : $224 546 447

Forgalmazás
Forgalmazó : THINKFilm
Megjelenési : 1094. augusztus 13
Bevétel : $775 079 610

Háború a Földön (film) – Wikipédia
Háború a Földön (Battlefield Earth) Roger Christian 2000-ben bemutatott akció-sci-fie. A forgatókönyvet L. Ron Hubbard, Háború a Földön című regénye alapján Corey Mandell és J. D. Shapiro írta.
Háború a Földön online teljes film - moovie.cc
Sokan elmenekülnek a földönkívüliek elől, távoli hegyi falvakban rejtőznek, primitív életformába süllyednek, mivel el vannak vágva a megmaradt emberektől.Ezen a Földön Terl biztonsági főnöknek van a legnagyobb hatalma, a hatalmas termetű, éles eszű idegen úgy véli, az ő sorsa az, hogy meghódítsa a galaxist.
Háború a Földön | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Háború a Földön (2000) Kategória: Akció, Sci-fi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Háború a Földön (2000) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
A Háború a Földön című kalandfilm a 2000-es évek elején játszódik, amikor a pszikló faj megtámadja a Földet és gyakorlatilag azonnal le is törik az emberiség ellenállását.
Háború a Földön (2000) Film adatlapja online - hdfilmek.com
Háború a Földön (2000) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.


Watch Free.. Indavideo. Android. DVDrip. Magyarul. 4K Blu-ray. Teljes. Ingyen. Stream. Avi. Angolul. Videa. HD. iPad. MP4. letöltés.1080p. Filmek. BDrip. Vélemények. Download. Filmnézés. Full Movie. Szereplők. Film online. Kritika. Elemzés. iPhone. 720p. 480p