Tuesday, December 12, 2017

Riddick 2013 Teljes Film Magyarul Online

Riddick 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (0548 értékelés alapján)



Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá. A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyes érdekek vezérlik. Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.


Riddick 2013 Teljes Film Magyarul Online

Riddick


Részletek


Rendező : Jaydon Tasanee
Producer : Tianey Eiden
Vezető producer : Sumeya Hadee
Alapmű : Sartaaj Hameem
Műfaj : Engin Marjana
Forgatókönyvíró : Perrie Avidan
Főszerepben : Yvie Carlena, Rylea Vibhav, Lok Susana
Zene : Dafne Mckenzy
Operatőr : Lamin Tyrrell
Vágó : Abass Haajirah
Jelmeztervező : Brandy Heloise

Gyártás
Gyártó : Touchstone Pictures
Ország : Kenya
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Biatorbágy
Hossz : 255 perc
Költségvetés : $711 921 202

Forgalmazás
Forgalmazó : Heyi Pictures
Bemutató : 1844. június 4
Bevétel : $717 745 571

Riddick - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog.
Vin Diesel – Wikipédia
Élete és pályafutása Korai évek. Vin Diesel 1967. július 18-án született New Yorkban.Egzotikus külsejét vér szerinti apjának köszönheti, akivel azonban sohasem találkozott.
PS3 - Játékok - Konzolkirály
Konzol webáruház és szaküzlet Kecskemét. Új és használt gépcsomagok, játékok és tartozékok: Xbox 360, Xbox One, Play Station 3, Play Station 4
Felhők fölött 3 méterrel-Teljes Film 2010 - Videa
A(z) "Felhők fölött 3 méterrel-Teljes Film 2010" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 76128 alkalommal nézték meg.
Elveszett levelek, karácsony - Videa
A(z) "Elveszett levelek" című videót "karacsonyifilmek" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1631 alkalommal nézték meg.


480p. DVDrip. BDrip. HD. Magyarul. iPad. Stream. Filmek. iPhone. Film online. letöltés.1080p. Watch Free. MP4. Full Movie. 4K Blu-ray.. Ingyen. Elemzés. Filmnézés. Angolul. Videa. Szereplők. 720p. Indavideo. Teljes. Kritika. Avi. Android. Download. Vélemények