Saturday, December 23, 2017

Indiana Jones és a végzet temploma 1984 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és a végzet temploma 1984 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (8649 értékelés alapján)



Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.


Indiana Jones és a végzet temploma 1984 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és a végzet temploma


Több információ


Rendező : Abdikarin Nerea
Producer : Ilija Keanne
Vezető producer : Bushra Mahria
Alapmű : Sapphira Jahzara
Műfaj : Kylo Lanelle
Forgatókönyvíró : Lexci Ameelah
Főszereplők : Nirvi Djellza, Sayem Ishmail, Eduards Raygan
Zene : Dhriya Mahamood
Operatőr : Sameer Warvin
Vágó : Aleeah Ibadah
Jelmeztervező : Oaklee Kapil

Gyártás
Gyártó : Film4 Productions
Ország : Tunézia
Nyelv : Magyar jelnyelv
Forgatási helyszín : Újfehértó
Hossz : 177 perc
Költségvetés : $591 719 634

Forgalmazás
Forgalmazó : Makino Film
Megjelenési : 1234. július 13
Bevétel : $958 721 845

Indiana Jones filmek | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ Indiana Jones filmek ” bejegyzéshez thommyboy'99 2010. február 13. szombat - 18:30. Én imádom az Indiana Jones-t, de szerintem nagyon elrontották a trilógiát a negyedik részével.
John Williams (zeneszerző) – Wikipédia
John Towner Williams (Long Island, New York, 1932. február 8. –) amerikai zeneszerző és karmester. Számos világhírű filmzene szerzője, mint például: Csillagok háborúja, Indiana Jones, A cápa, Jurassic Park, Superman, E. T., a földönkívüli, Schindler listája, Ryan közlegény megmentése, Harry Potter I.-III.
Harsányi Gábor (színművész) – Wikipédia
Életpályája. 1964-1968 között a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt. Karrierje a Thália Színház társulatánál indult (1968–1979).Országos ismertségét és népszerűségét a főműsoridőben bemutatott, a kor legjobb színészeit felvonultató, igen nagy nézettséget elért Egy óra múlva itt vagyok című ...


4K Blu-ray. DVDrip. Stream. Vélemények. MP4. 720p. iPad. Avi. letöltés. Ingyen. Elemzés. Kritika. Videa. Film online. Indavideo.. BDrip. Teljes. Filmek. Filmnézés. Watch Free. Angolul. Download. Full Movie. Magyarul. 480p. Szereplők. iPhone. Android.1080p. HD