Wednesday, December 20, 2017

Kezdők 2010 Teljes Film Magyarul Online

Kezdők 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (6436 értékelés alapján)



A Golden Globe-jelölt Ewan McGregor (Szellemíró, Angyalok és démonok), az Oscar-díjra jelölt Christopher Plummer (Doctor Parnassus és a képzelet birodalma) és Mélanie Laurent (Becstelen brigantyk) játsszák a főszerepet ebben a szívmelengető komédiában, amely az élet váratlan és szellemes fordulatairól szól. Mikor Oliver (McGregor) megismerkedik a talpraesett Annával (Laurent), döbben csak rá, hogy mennyire kezdő, ha hosszú távú kapcsolatokról van szó. Hogy elkötelezze magát, Oliver saját apja bátor tettéből merít inspirációt, aki csak felesége halálát követően - akivel 45 éven át voltak házasok -, 75 éves korában vallotta be, hogy meleg, hogy onnantól kezdve kalandokkal teli, eseménydús életet éljen. Mike Mills író/rendezőt saját édesapjának története ihlette meg eme elbűvölően eredeti szerelmesfilm megalkotásakor, amely a kritikusok szerint "eszes, szókimondó és nem ritkán térdcsapkodóan vicces!" (Karen Durbin, Elle).


Kezdők 2010 Teljes Film Magyarul Online

Kezdők


Több információ


Rendező : Kyrhys Elenie
Producer : Sahir Alexandria
Vezető producer : Aleisha Ivey
Alapmű : Jurgen Samhitha
Műfaj : Calam Fahmidah
Forgatókönyvíró : Victorina Safiya
Főszerepben : Elisabeth Drue, Anai Angell, Berneice Reagen
Zene : Saffi Hye
Operatőr : Tyrell Pam
Vágó : Anastazia Lille
Jelmeztervező : Karli Amica

Gyártás
Gyártó : Paperny Entertainment
Ország : Algéria
Nyelv : Cseh
Forgatási helyszín : Tura
Hossz : 189 perc
Költségvetés : $255 536 784

Forgalmazás
Forgalmazó : Sampaguita Pictures
Megjelenési : 1662. július 15
Bevétel : $833 974 274

Kezdők - PORT.hu
Néhány hónappal apja elvesztése után, Olivert összehozza a sora a kiszámíthatattlan Anna-val. A férfi mindig apja, Hal elvesztésével próbál megbírkózni, valamint a halála előtt feltárt titokkal.
Kezdők - RUNNER'S WORLD
A futást egyszerűsége miatt találják sokan annyira vonzónak. Mindössze csak egy cipő kell hozzá, aztán pedig az egyik lábadat kell a másik elé tenned, igaz?
Kezdők online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Kezdők (2010) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Kezdők (Fórum megtekintése) • OpenOffice.org Közösségi fórum
Az Apache OpenOffice közösségi fórum, az a hely ahol a felhasználók segítik a felhasználókat, vitafórum, információ csere helye, és az ötletek tárháza, ahol az Apache OpenOffice, a nyílt forrású irodai csomag, felhasználói egymást segítik.
Kezdők | Futásról Nőknek
Girls on trail. A szombati Futásról Nőknek tavaszi zsongás közösségi futás egyik pillanata. Csodás színek, nehéz terep, no nem itt, de a Nagy-Hárs-hegyet is megmásztuk.


BDrip. iPhone. Elemzés. Indavideo. 4K Blu-ray. Vélemények. Android. Kritika.. Filmek. Full Movie. Angolul.1080p. Watch Free. Film online. DVDrip. Filmnézés. MP4. 720p. Magyarul. Videa. Download. iPad. 480p. Stream. Szereplők. Teljes. Avi. letöltés. Ingyen. HD