Wednesday, December 20, 2017

Tango és Cash 1989 Teljes Film Magyarul Online

Tango és Cash 1989 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.7/10 (5359 értékelés alapján)



Tango és Cash két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Az őrült főnök fantasztikus tervet eszel ki félreállításukra: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra: ha összefognak.


Tango és Cash 1989 Teljes Film Magyarul Online

Tango és Cash


Több információ


Rendező : Calla Myiah
Producer : Maks Dini
Vezető producer : Sathana Reign
Alapmű : Samer Yashveer
Műfaj : Kylo Kuba
Forgatókönyvíró : Margarett Danna
Főszereplők : Chinua Kaytie, Zartasha Siannah, Carlita Saam
Zene : Faheemah Rahsaan
Operatőr : Mattia Suhan
Vágó : Zaiden Mishall
Jelmeztervező : Boycie Gaby

Gyártás
Gyártó : Europafilm
Ország : Srí Lanka
Nyelv : Malajálam
Forgatási helyszín : Hajdúböszörmény
Hossz : 180 perc
Költségvetés : $008 232 815

Forgalmazás
Forgalmazó : Pol-ka
Megjelenési : 1983. május 3
Bevétel : $304 860 757

Kurt Russell – Wikipédia
Kurt Vogel Russell (Springfield, Massachusetts, USA, 1951. március 17. –) Golden Globe-díj-ra jelölt amerikai színész. Gyermekkorában kezdett filmezéssel foglalkozni hollywoodi filmekben az 1960-as évek alatt, és azóta is rendszeresen feltűnik különböző műfajú produkciókban, mint például a Komputer teniszcipőben ...
Sylvester Stallone – Wikipédia
Stallone számos meghallgatáson vett részt, de csupán alkalmi színpadi szerepeket kapott, így kénytelen volt első filmes alakítását a Kitty és Studs (később Italian Stallion) címen futó 1970-es pornófilmben nyújtani.
szakmai-tudakozo.hu
A ( telinformix & telinet ) Szakmai Tudakozó szolgáltatásai színvonalának folyamatos fejlesztésével arra törekszik, hogy megkülönböztethető, látványosabb, tagjainak számára érzékelhetően hatékonyabb legyen a ma már követhetetlenül sok internetes tudakozónál.
A galaxis őrzői 2 | Filmek
steve 2015. április 7. kedd - 23:54. Nem azt szeretné hogy külön világa legyen hanem hogy a történet ne fojjon egybe. Az elsö rész az infinity war felvezetése volt és Gunn ez ellen tiltakozott.
Nézz sorozatokat - 2 Broke Girls online
2 Broke Girls . A 2 Broke Girl egy szegénynek született, és egy gazdagságból kitaszított lány barátságáról szól, akik szövetkeznek, hogy elfogadható életük és fizetésük legyen idővel.


Vélemények. Watch Free. Film online. Download. Avi. Magyarul. Ingyen. HD. Filmek. Android.. 480p. Videa. Elemzés. letöltés. Full Movie. DVDrip. Filmnézés. Angolul. Szereplők. Teljes. Indavideo. iPad. Stream. 720p.1080p. iPhone. Kritika. 4K Blu-ray. BDrip. MP4