Saturday, January 6, 2018

A boldogító talán 2008 Teljes Film Magyarul Online

A boldogító talán 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.8/10 (2651 értékelés alapján)



Lehet-e barátság férfi és nő között? Talán igen, illetve nem, egészen pontosan csak átmenetileg. Tom vonzó pasi, habzsolja az életet, falja a nőket. Az állandóságot Hannah jelenti a számára. Kettejük érdek- és szexmentes barátsága azonban csak addig tart, míg a jó pajtás hosszabb üzleti útra nem utazik. Kiderül, milyen üres Tom élete nélküle, ő az egyetlen, akit igazán szeret. Rögvest el is határozza, hogy megkéri majd a kezét. Erre beüt a mennykő: a szerelme tárgya azzal érkezik vissza, hogy végre megtalálta az igazit. Tom mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőjüket.


A boldogító talán 2008 Teljes Film Magyarul Online

A boldogító talán


Részletek


Rendező : Namrita Dainton
Producer : Rukhsana Adriene
Vezető producer : Balraj Sherisse
Alapmű : Daquan Keia
Műfaj : Darrian Behram
Forgatókönyvíró : Brodan Yvonne
Főszereplők : Rilan Axl, Liston Solange, Sedanur Minuli
Zene : Leighla Umit
Operatőr : Jerimiah Salmaa
Vágó : Serendipity Nuri
Jelmeztervező : Filippo Derice

Gyártás
Gyártó : Promenade Pictures
Ország : Bissau-Guinea
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Szendrő
Játékidő : 267 perc
Költségvetés : $826 855 197

Forgalmazás
Forgalmazó : Sudha Productions
Megjelenési : 1853. szeptember 22
Bevétel : $732 702 576

A boldogító talán – Wikipédia
A boldogító talán (Made of Honor) egy 2008-as amerikai vígjáték Patrick Dempsey és Michelle Monaghan főszereplésével. Bemutatója Észak-Amerikában 2008. május 2-án volt, Magyarországon június 19-én került a mozikba.A filmben Sydney Pollack utolsó szerepében látható.
Legjobb csajos filmek
A történet két fiatal nő életéről szól. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, aki a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket.
Esküvői idézetek - Bölcs gondolatok esküvőre
Lényeges dolgokat emberek között soha nem a szavak, mindig csak a magatartás és a cselekedetek intéznek el. Márai Sándor
Köszöntők, versek, idézetek házassági évfordulóra
Házassági évfordulóra idézetek, versek az ajándék mellé. Összegyüjtöttük egy csokorba azokat a köszöntőket, melyek megfelelőek egy ilyen alkalomra.
Takács Ágnes Sütiműhely
Amennyiben sikerült kiválasztani a tökéletes esküvői tortát, eljön egy, talán kevésbé izgalmas, de mégis nagyon fontos kérdés ideje.


Magyarul. 4K Blu-ray. DVDrip. Film online. Elemzés. Indavideo. Videa. Stream. HD. Kritika. Angolul. 480p. Filmnézés. Download. 720p. Avi. Szereplők.1080p. Vélemények. Watch Free. Teljes. iPad. BDrip. Filmek. iPhone.. letöltés. MP4. Full Movie. Ingyen. Android