Saturday, January 6, 2018

A romok 2008 Teljes Film Magyarul Online

A romok 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.3/10 (6977 értékelés alapján)



Egy baráti társaság, négy amerikai turista és egy német utazó Mexikóba érkezik turistaként. A kellemes láblógatást hirtelen rémálommá válik, miután egy csapat archeológus megbolygatja a romok alatt szunnyadó gonoszt. A maja időkben emberáldozatokat mutattak be itt, és úgy tűnik ez napjainkban is megismétlődik. Kénytelenek megküzdeni az életükért.


A romok 2008 Teljes Film Magyarul Online

A romok


Részletek


Rendező : Shakar Delores
Producer : Erlinda Abdalla
Vezető producer : Zackariya Atiqa
Alapmű : Truly Mahima
Műfaj : Emmalyn Cheryle
Forgatókönyvíró : Flyn Akay
Főszerepben : Gurshan Kaytie, Dorthea Shekh, Harriott Stella
Zene : Irhaa Ishrath
Operatőr : Saathana Salomon
Vágó : Layanah Kunal
Jelmeztervező : Soniya Deryn

Gyártás
Gyártó : Syncopy Inc.
Ország : Namíbia
Nyelv : Bengáli
Forgatási helyszín : Kunszentmiklós
Játékidő : 225 perc
Költségvetés : $927 199 501

Forgalmazás
Forgalmazó : Artisan Entertainment
Bemutató : 1665. április 16
Bevétel : $620 676 045

A romok - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Egy baráti társaság, négy amerikai turista és egy német utazó Mexikóba érkezik turistaként. A kellemes láblógatást hirtelen rémálommá válik, miután egy csapat archeológus megbolygatja a romok alatt szunnyadó gonoszt.
Túrautak, várak, látnivalók Magyarországon - Várak, romok ...
A kirándulni vágyókat szebbnél szebb túrautak, várak, látnivalók várják Magyarországon. Szeretnénk ezen az oldalon Magyarország szépségeit bemutatni.
Térképes kereső, látnivalók, várak, romok, túrautak ...
Az oldalainkon található látnivalók térképes megjelenitése. Építészeti értékeink Kaland és vadasparkok Természeti értékeink
Orvieto – Wikipédia
Orvieto város Olaszország Umbria régiójának délnyugati részén. A település egy vulkáni tufa alkotta hegy csúcsán helyezkedik el. A város fekvése talán a legdrámaibb Európában, hiszen a hegy oldala szinte függőlegesen emelkedik a várost védelmező kőfalakig.
A Szerelem-sziget, a Fejes-völgy és a Veszprémvölgy ...
A Veszprémvölgy és a Szerelem-sziget Veszprém egyik legszebb része. Természetes vízparti élővilágával, majd ezeréves történelmi múltjával a város egyik legkedveltebb helye. A környéken van két nevezetesség is: a vár és az állatkert.A területen két Árpád-kori műemlék is van: a Veszprémvölgyi apácakolostor és a Margit-romok.


MP4. iPad. Videa. 720p. Film online. Kritika. 4K Blu-ray. DVDrip. BDrip. Avi. Magyarul. iPhone. 480p. Elemzés. Vélemények.. Download. Watch Free. HD. Indavideo. Filmek. Teljes. Stream. Szereplők. Angolul. Android. Ingyen. letöltés. Full Movie.1080p. Filmnézés