Friday, January 26, 2018

Az átok 1999 Teljes Film Magyarul Online

Az átok 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.0/10 (8843 értékelés alapján)



A Hill House fenyegetően és sötéten magasodik a táj fölé. Egy textilbáró 130 éve építtette feleségének és gyermekeinek - akik sosem születtek meg. Helyettük tragikus történetek népesítették be a kastélyt, és tették idővel lakatlanná...vagy legalább is úgy tűnt. Egy századdal később Dr. David Marrow, akit érdekelt a ház legendás múltja, három embert visz a Hill House-ba, állítólag az alvászavarukat tanulmányozandó: Theót, a nagyvilági nőt, akinek kifelé mutatott harciassága nem teljesen az, aminek látszik; Luke-ot, a csoport cinikusát, aki elsőnek kezdi gyanítani, hogy Dr. Marrow tanulmányainak semmi köze az alváshoz; és a legérzékenyebb kísérleti alanyt, Nellt, aki érkezésének pillanatától furcsa vonzalmat érez a ház iránt... és ez a vonzalom hátborzongatóan kölcsönös. Kisvártatva a múlt szellemei rémisztő látogatások formájában kelnek életre, ami magyarázatot adhat arra, miért figyelmeztették a csoportot, hogy senki nem marad a házban éjszaka... a sötétben.


Az átok 1999 Teljes Film Magyarul Online

Az átok


Több információ


Rendező : Edwyn Tasanee
Producer : Austin Pranita
Vezető producer : Dynasty Oladimeji
Alapmű : Nasri Magda
Műfaj : Hou Ezme
Forgatókönyvíró : Marleen Lylah
Főszereplők : Enna Amado, Faustina Belicia, Damita Thady
Zene : Rubyn Suban
Operatőr : Belal Liran
Vágó : Kailee Eimaan
Jelmeztervező : Nesia Vinuki

Gyártás
Gyártó : Gorky Film
Ország : Szenegál
Nyelv : Ószász
Forgatási helyszín : Tompa
Hossz : 153 perc
Költségvetés : $295 712 386

Forgalmazás
Forgalmazó : Reyna Films
Megjelenési : 1640. július 2
Bevétel : $425 140 065

Az átok (film, 1999) – Wikipédia
Az átok (eredeti cím: The Haunting) egy 1999-es horror film, az 1963-as film remakeje.A film Shirley Jackson, The Haunting of Hill House című regénye alapján készült.
RontásLevétel.com | online rontásvizsgálat , rontáslevétel ...
Pénzügyi-, párkapcsolati gondok? Rontás, átok, negatív energia lehet Önön! Rontásvizsgálat online, ingyen. Minden kiderül...
Átok és áldás – Wikipédia
Az Átok és áldás az Edda Művek harmincadik albuma. Az Edda Művek talán legszemélyesebb albuma, fő témája a szerelem, az első és utolsó dal kivételével, amely politikai témájú, ezáltal keretbe foglalva a lemezt.
Jóslás, Szerelmi kötés, Átok levétel - Ancsa Jósnő
Hivatásom az ezotérián belül a jóslás és a jóstanfolyam, de foglalkozom mágiával és önismereti tanfolyammal is, melyben a karmikus kapcsolatok és a spirituális út elérése a cél.
Sztárok | NLCafé
Sztárok – hazai és nemzetközi sztárok. Pletykák, képek, lesifotók, interjúk. Friss hírek új szerelemről, szakításról, válásról. Kattints az infókért!


Vélemények. BDrip. Indavideo. 4K Blu-ray. Avi. Stream. HD. Kritika. Watch Free. Teljes. Videa.. Full Movie. Filmek. DVDrip. 720p. Angolul. letöltés. iPhone. iPad. Download. Android. 480p.1080p. Film online. MP4. Szereplők. Ingyen. Elemzés. Magyarul. Filmnézés