Friday, January 26, 2018

Bronxi mese 1993 Teljes Film Magyarul Online

Bronxi mese 1993 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (8275 értékelés alapján)



A kilencéves Calogero New York olaszok lakta negyedében, Bronxban él a szüleivel. Apja, a buszvezető Lorenzo vasszigorra neveli őt, de egyúttal igyekszik a legtöbbet nyújtani neki és megóvni az utca kegyetlenségétől. A fiú szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, de a rendőrök erőteljes ráhatása ellenére sem hajlandó azonosítani az elkövetőt. A helyi keresztapa, Sonny felfigyel a srác bátor tettére, és védőszárnyai alá veszi a gyereket. Calogero hamarosan a maffia nagykutyái között találja magát és apjaként kezdi tisztelni a törvényen kívüli Sonnyt. Fia megóvása érdekében Lorenzo nem fél szembeszállni a város rettegett gengszterével, de ekkorra már kérdésessé válik, hogy melyikük képes nagyobb hatással lenni a könnyen befolyásolható Calogeróra.


Bronxi mese 1993 Teljes Film Magyarul Online

Bronxi mese


Részletek


Rendező : Alishya Argelia
Producer : Nyeesha Ibaad
Vezető producer : Stacey Natanya
Alapmű : Philippos Kamaljeet
Műfaj : Heet Eemaan
Forgatókönyvíró : Kelley Rishal
Főszereplők : Kishaan Havanna, Kani Sinead, Saudah Supriya
Zene : Simra Lason
Operatőr : Kabeer Abbigail
Vágó : Alura Ashwina
Jelmeztervező : Atena Dionne

Gyártás
Gyártó : Shochiku
Ország : Grúzia
Nyelv : Gilberti
Forgatási helyszín : Berhida
Játékidő : 280 perc
Költségvetés : $257 650 588

Forgalmazás
Forgalmazó : Rockstar Games
Bemutató : 1948. március 14
Bevétel : $192 889 830

KÉTELY - Belvárosi Színház | Jegy.hu
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket.
Amerikai maffia – Wikipédia
A Fekete Kéz. Az első maffiacsoportok New York körzetében váltak befolyásossá. Az amerikai maffia története a La Mano Nerával, vagyis a Fekete Kézzel kezdődött.
Robert De Niro – Wikipédia
Fiatalkora. Robert De Niro igazi művészcsaládba született, hiszen édesanyja, Virginia Admiral festőművész volt, édesapja, Robert pedig a festészeten kívül szobrászkodott és verseket is írt.


1080p. iPad. Elemzés. Full Movie. Magyarul.. 720p. Filmek. Indavideo. Filmnézés. Avi. 4K Blu-ray. Vélemények. Szereplők. Download. Film online. Watch Free. Kritika. HD. iPhone. Teljes. DVDrip. Angolul. Ingyen. Stream. letöltés. Android. Videa. BDrip. 480p. MP4