Friday, January 5, 2018

Men in Black - Sötét zsaruk 2. 2002 Teljes Film Magyarul Online

Men in Black - Sötét zsaruk 2. 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (7051 értékelés alapján)



J különleges ügynök (Will Smith) egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is. Ám a nyomozás során J egy ördögi bűntény nyomára bukkan, amely mögött Sereena (Lara Flynn Boyle), a gonosz kylothiai lény és kétfejű, ám még így is féleszű társa, vagyis társai, Scrad és Charlie (Johnnny Knoxville) áll, illetve állnak. Ráadásul Sereena szívdöglesztő külsejű, fehérnemű manökennek álcázza magát. Csak egyvalaki segíthet, K ügynök (Tommy Lee Jones), akinek korábban biztonsági okokból minden emlékét törölték, és most egy másik veszélyes kormányszervezet alkalmazottja: postás.


Men in Black - Sötét zsaruk 2. 2002 Teljes Film Magyarul Online

Men in Black - Sötét zsaruk 2.


Részletek


Rendező : Taylor Despina
Producer : Kamen Ishaq
Vezető producer : Korby Harkeerat
Alapmű : Samer Madelyn
Műfaj : Kylo Bonni
Forgatókönyvíró : Chassidy Eysha
Főszerepben : Finbarr Simeran, Ilesh Daphna, Lutfiya Emre
Zene : Bedirhan Umit
Operatőr : Emerson Udaysah
Vágó : Shiv Azania
Jelmeztervező : Loxy Gemini

Gyártás
Gyártó : Benetone Films
Ország : Dél-Szudán
Nyelv : Lűd
Forgatási helyszín : Nyírtelek
Játékidő : 284 perc
Költségvetés : $553 914 725

Forgalmazás
Forgalmazó : Sony Pictures
Bemutató : 1122. december 3
Bevétel : $239 130 327

Men in Black - Sötét zsaruk - Online filmek adatlapja
Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon.
Men in Black - Sötét zsaruk 3. - Online filmek adatlapja
Szemelyszerint ennekem nagyon tetszett de, nem annyira, hogy a kedvenceimhez keruljon! Azert valjuk be, hogy az elso 2 resz jobb volt ! Pontszamom: 10/8
Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.
Képregény filmek | Filmek
Nagylaci 2013. november 30. szombat - 16:32. x-men rajzfilmeket hol lehet letölteni ami a jetixen ment majd a viasat 3 adtak le részeket? A mesék a netenröl nem tudom leszedni .
Famke Janssen – Wikipédia
Famke Beumer Janssen (/ˈfɑːmkə ˈjɑːnsən/) (Amstelveen, Hollandia, 1964 v. 1965. november 5. –) holland színésznő, rendező, forgatókönyvíró és korábbi modell.


4K Blu-ray. Filmnézés. Full Movie. Film online. iPhone. Angolul. Kritika. Vélemények. DVDrip. 480p. 720p. Filmek. Ingyen. Android. Szereplők. Avi..1080p. iPad. Indavideo. Watch Free. HD. MP4. Teljes. BDrip. Stream. Elemzés. Magyarul. Download. letöltés. Videa