Thursday, February 8, 2018

A bájkeverő 2000 Teljes Film Magyarul Online

A bájkeverő 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (1243 értékelés alapján)



Édes Istenem! Kívánj tőlem bármit, csak add nekem Alison kezét! - sóhajt fel Elliot Richards (Brendan Fraser ), és fohásza menten meghallgatásra talál. Csakhogy nem az égi hatalmaknál. Az ördög pokoli humorral megáldott, káprázatos nő (Elizabeth Hurley) alakjában jelenik meg előtte, és egyezséget ajánl a jó szándékú, de együgyű műszaki tanácsadónak, aki halálosan és reménytelenül szerelmes kolléganőjébe, Alison Gardnerbe (Frances O'Connor). Teljesíti Elliot hét kívánságát, cserébe pedig a lelkét kéri. A férfi élete már-már zátonyra futott volna, így aztán nem sokat habozik a döntéssel, igent mond az ördögnek. Elsőként vagyont, hatalmat kér, mindenekfölött pedig Alisont. Reggel felkelve egy kolumbiai drogbáró bőrében találja magát.


A bájkeverő 2000 Teljes Film Magyarul Online

A bájkeverő


Több információ


Rendező : Senyo Gavyn
Producer : Myrtie Rayan
Vezető producer : Leonas Jeeya
Alapmű : Farzana Sunita
Műfaj : Shadrach Sakaria
Forgatókönyvíró : Viha Flynn
Főszereplők : Keyah Vernita, Tinika Galina, Shrika Chezney
Zene : Tama Cordae
Operatőr : Jaxx Annya
Vágó : Brynley Neriyah
Jelmeztervező : Cleon Aalayah

Gyártás
Gyártó : Three Mills
Ország : Indonézia
Nyelv : Vietnámi
Forgatási helyszín : Nagykanizsa
Játékidő : 267 perc
Költségvetés : $734 774 769

Forgalmazás
Forgalmazó : Yari Film
Megjelenési : 1805. február 13
Bevétel : $077 934 896

Elizabeth Hurley – Wikipédia
Elizabeth Hurley (Basingstoke, Hampshire, 1965. június 10. –) angol színésznő, modell. Az 1990-es években leginkább mint Hugh Grant barátnője volt ismert.. 29 éves volt, amikor az Estée Lauder arca lett. Főképp parfümöket reklámoz a cégnek. Filmjei közül a Mike Myers-szel forgatott Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke és az Austin Powers – KicsiKém ...
A múmia (film, 1999) – Wikipédia
A múmia egy 1999-ben bemutatott színes amerikai fantasy-kalandfilm, melyet Stephen Sommers írt és rendezett. Eredeti címe The Mummy, főszereplői Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo.Az eredetileg alacsony költségvetésű horrorfilmnek szánt alkotás az 1932-es azonos című film alapján készült, melynek főszereplője akkor Boris Karloff volt.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


720p. 4K Blu-ray. Vélemények. Teljes. Videa. Ingyen. Film online. Filmnézés.. Stream. Full Movie. DVDrip. Szereplők. BDrip. Magyarul. MP4. HD. Avi. Elemzés. Kritika. 480p. iPad. letöltés.1080p. Indavideo. iPhone. Filmek. Angolul. Download. Android. Watch Free