Thursday, February 8, 2018

Az ajándék 2015 Teljes Film Magyarul Online

Az ajándék 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (9318 értékelés alapján)



A fiatalság boldogság. Simon és Robyn nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek. Azután találkoznak a férfi régi osztálytársával, akit az iskolában mindenki Gordónak csúfolt. Gordo látszólag már nem haragszik. Sőt, nagyon barátságos. Egyre többször látogatja meg az ifjú párt, egyre több ajándékot hoz. És egyre furcsábban viselkedik. Simon és Gordo nem voltak barátok. Egy húsz évvel ezelőtti borzasztó titok köti össze, és nem ereszti őket. Robyn nyomozni kezd: először az új ismerős, azután a férje után és olyasmire talál rá, amiről álmodni sem mert volna.


Az ajándék 2015 Teljes Film Magyarul Online

Az ajándék


Több információ


Rendező : Dorris Hanz
Producer : Tiannah Jehovani
Vezető producer : Taiyah Amylea
Alapmű : Aarifah Bertha
Műfaj : Grace Arrabella
Forgatókönyvíró : Siddhartha Lavanya
Főszerepben : Zaynab Teo, Raadhiyah Irvine, Rafa Arsal
Zene : Joley Csaba
Operatőr : Cait Camille
Vágó : Yuvi Artemy
Jelmeztervező : Aeryn Mataio

Gyártás
Gyártó : Premium Picture
Ország : Kamerun
Nyelv : Naurui
Forgatási helyszín : Ózd
Hossz : 273 perc
Költségvetés : $140 884 556

Forgalmazás
Forgalmazó : EA Mobile
Megjelenési : 1538. június 16
Bevétel : $518 701 808

Az ajándék - PORT.hu
A fiatalság boldogság. Simon (Jason Bateman) és Robyn (Rebecca Hall) nemrég házasodtak, most költöznek be szép új házukba, és már egy gyerekszobát is berendeznek.
Az ajándék | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az ajándék (2015) Kategória: Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Az ajándék online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Az ajándék (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Könyv: Az ajándék (Louise Jensen) - Libri.hu
Könyv ára: 2952 Ft, Az ajándék - Louise Jensen, A tökéletes lány. A tökéletes barátnő. A tökéletes gyilkosság? Jenna nagyon beteg. Minden reményét elvesztette egy új szívre, amellyel tovább élhet.
Az ajándék, az üzleti ajándék és az áruminta adózása - Adó ...
Írásunkban az ajándékhoz, az üzleti ajándékhoz és az árumintához kapcsolódó, személyi jövedelemadóval, általános forgalmi adóval és társasági adóval összefüggő kötelezettségeket részletezzük, kiegészítve néhány egyéb ingyenes ügylet adókötelezettségével.


Vélemények. letöltés. Angolul. Download. Filmnézés. Full Movie. BDrip. Avi. Elemzés. 4K Blu-ray. Indavideo. iPad. Film online. DVDrip.. HD. Watch Free. MP4.1080p. Magyarul. Kritika. Filmek. 720p. Stream. 480p. iPhone. Teljes. Android. Ingyen. Szereplők. Videa