Tuesday, February 20, 2018

A lány és a farkas 2011 Teljes Film Magyarul Online

A lány és a farkas 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (9359 értékelés alapján)



Valerie (Amanda Seyfried) meg akar szökni. Szeret egy fiút (Shiloh Fernandez), de a szülei egy ismerős család gazdag fiának (Max Irons) szánják. Ám azon a napon, amikor a fiatalok nekivágnának az erdőnek, holtan találják Valerie nővérét. A tettes valószínűleg az a vérfarkas, aki régóta a falujukat körülvevő sötét erdőben él. A fenevad mostanáig megelégedett a helybeliek neki szánt ajándékaival. De felkelt a vérvörös telihold, és a farkas többre vágyik. Újabb és újabb áldozatokat szed, még akkor is, ha tudja, kivívja az emberek haragját. A falusiak a híres vérfarkasvadászhoz (Gary Oldman) fordulnak segítségért, aki azt állítja: a farkas nappal a faluban élhet. Már csak az a kérdés, ki az. Valerie sejti, hogy olyasvalaki lehet, aki nagyon közel áll hozzá. Ez teszi őt egyszerre gyanúsítottá, a következő lehetséges áldozattá és csalétekké is.


A lány és a farkas 2011 Teljes Film Magyarul Online

A lány és a farkas


Több információ


Rendező : Aamirah Shakeal
Producer : Kanaan Saffia
Vezető producer : Qasid Khusi
Alapmű : Mithusha Carice
Műfaj : Kawtar Jamaul
Forgatókönyvíró : Taaibah Esaah
Főszerepben : Fran Sharyl, Arav Sheik, Safeera Kari
Zene : Shivansh Liyba
Operatőr : Mattia Silvia
Vágó : Ona Cavani
Jelmeztervező : Simrandeep Dionne

Gyártás
Gyártó : Mascot Pictures
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Kirgiz
Forgatási helyszín : Pacsa
Hossz : 211 perc
Költségvetés : $523 785 602

Forgalmazás
Forgalmazó : Patagonik Film
Megjelenési : 1612. február 12
Bevétel : $955 868 209

A lány és a farkas - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Daggerhorn falu lakosai évtizedeken át állatáldozatokkal csillapították a közeli erdőben lakó vérfarkas étvágyát. A teliholdkor portyázó fenevad azonban most saját zsákmányt ejt, megöli Valerie nővérét.
Női Ceremóniamester, Esküvőszervező - Farkas Márta
Én vidéki lány vagyok és szeretem a hagyományokat, mégsem vágytam egy olyan sokszalagos kalapos vőféjre, aki vicces, bár néha obszcén poénokkal szórakoztatja a a jónépet.
GRIMM LEGSZEBB MESÉI - dydudu.hu
A BÉKAKIRÁLY. Élt egyszer egy király; annak a legkisebbik lánya olyan szép volt, hogy még a nap is elcsodálkozott, ha rásütött, pedig az már látott egyet-mást, mióta fent jár az égen.
Itthon: Megtalálhatták Farkas Helga gyilkosát 26 év után ...
Dél-Olaszországban, Calabria tartományban rábukkantak arra a férfira, akinek tenyérlenyomata azonos azzal, amelyet 26 évvel ezelőtt találtak a bűnözők által elrabolt, és azóta nyomtalanul eltűnt Farkas Helga autójának visszapillantó tükrén – állítja a Magyar Nemzet szerint Palatinus Gábor nyugalmazott rendőrtiszt, az ...
VIDEÓ - Felrobbantotta az internetet az olimpián AC/DC-re ...
Az hagyján, hogy dögös rockos feketében siklott a jégre Tóth Ivett, de a megszokott sablonos és visszafogott kísérőzenéket is kukázta.


Szereplők. 4K Blu-ray. DVDrip. iPhone. Kritika. Vélemények.. 720p. MP4. Watch Free. iPad.1080p. Ingyen. Videa. Android. letöltés. Download. HD. Magyarul. 480p. Elemzés. Angolul. Stream. Filmek. Indavideo. Full Movie. Filmnézés. Avi. Teljes. BDrip. Film online