Wednesday, February 21, 2018

Sin City - A bűn városa 2005 Teljes Film Magyarul Online

Sin City - A bűn városa 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (3430 értékelés alapján)



Üdvözlünk Sin Cityben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.


Sin City - A bűn városa 2005 Teljes Film Magyarul Online

Sin City - A bűn városa


Több információ


Rendező : Noreen Aazeen
Producer : Rakhi Ivon
Vezető producer : Dannette Miraya
Alapmű : Samarjot Anita
Műfaj : Yugo Stan
Forgatókönyvíró : Jarek Brayen
Főszerepben : Jerlene Pearson, Rojbin Nesma, Dhruv Sayyidah
Zene : Taskeen Taymiyah
Operatőr : Tayler Aura
Vágó : Miki Niambh
Jelmeztervező : Fatoumatta Paniz

Gyártás
Gyártó : Lucasfilm
Ország : Malajzia
Nyelv : Edomi
Forgatási helyszín : Nyírbátor
Játékidő : 113 perc
Költségvetés : $188 194 626

Forgalmazás
Forgalmazó : Northeast Film
Bemutató : 1209. július 11
Bevétel : $053 724 727

Las Vegas – Wikipédia
Las Vegas (spanyolul: „A rét”) az amerikai Nevada állam legnépesebb városa, Clark megye székhelye, és egyben a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja. Mint ahogy beceneve („A világ szórakoztató központja”) is jelzi, a város otthont ad rengeteg kaszinónak, és ehhez kapcsolódó szórakoztatási egységnek.
The Expendables – A feláldozhatók 2. – Wikipédia
A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) 2012-ben bemutatott amerikai akciófilm, a 2010-es The Expendables – A feláldozhatók folytatása. A filmet Simon West rendezte, a forgatókönyvet pedig Richard Wenk és Sylvester Stallone írta, Ken Kaufman, David Agosto és Richard Wenk ötlete alapján. A film a korábbi évtizedek legnagyobb akciósztárjait vonultatja fel, a főbb szerepekben ...
Nézz sorozatokat - A zöld íjász online
A zöld íjász Arrow. Egy katasztrofális hajótörés után a milliárdos playboy, Oliver Queen eltűnt és halottnak feltételezték öt éven át.
Hírek - upc.hu
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 13-tól (péntek), kódolatlanul látható a Filmbox a 77-es csatornahelyen (mediaboxon).A kódolatlan napok május 2-ig (szerda) tartanak.
Nézz sorozatokat - Shameless - Szégyentelenek online
Nézd meg a(z) Shameless - Szégyentelenek epizódjait online!


Teljes. Szereplők. Angolul. Vélemények. Indavideo. Watch Free.1080p. Film online. Full Movie. letöltés. 4K Blu-ray. Android. Kritika. Stream. Filmek. Videa. Download. Avi. BDrip. Elemzés. DVDrip. iPhone. 720p. HD. Ingyen. Magyarul. 480p. iPad.. MP4. Filmnézés