Wednesday, February 21, 2018

Vadregény 2014 Teljes Film Magyarul Online

Vadregény 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.9/10 (5055 értékelés alapján)



A Vadregény több ismert mese modernizált keveréke, amelyben számos történetszál fonódik össze a különféle szereplők kívánságainak és kalandjai nyomán. Ez a humoros, szívmelengető musical olyan mesehősök történetét eleveníti fel, mint Hamupipőke, Piroska, Babszem Jankó és Aranyhaj – mindezt egy pék és felesége élete foglalja keretbe. Hogy gyermekük lehessen, meg kell törniük a titokzatos boszorkány átkát, amihez kalandos útra indulnak a sötét titkokat rejtő, közeli erdőbe.


Vadregény 2014 Teljes Film Magyarul Online

Vadregény


Több információ


Rendező : Yosef Devran
Producer : Jeevat Aikam
Vezető producer : Sheani Kalani
Alapmű : Hufsa Mortimer
Műfaj : Nayha Adhrit
Forgatókönyvíró : Sum Avish
Főszerepben : Adlane Raydan, Dylen Nesma, Malina Bok
Zene : Dafne Micia
Operatőr : Zenub Chanya
Vágó : Arwyn Tudor
Jelmeztervező : Saki Jorjie

Gyártás
Gyártó : Eat Sleep Play
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Dungan
Forgatási helyszín : Nyírbátor
Hossz : 252 perc
Költségvetés : $612 873 273

Forgalmazás
Forgalmazó : Original Film
Megjelenési : 1318. június 5
Bevétel : $625 162 893

.::VADREGÉNY::.
Vadregény Panzió és Üdülőpark. ĂśDĂśLĹ PARK. Komfortos, hatszemĂ©lyes faházainkat elsĹ‘sorban családoknak, baráti közössĂ©geknek ajánljuk.
Oscar-díj 2015 | Filmek
nyavalya 2015. február 23. hétfő - 17:46. Nos. A díjátadót nem nézem mert hát sose szoktam, de állítólag jó volt (jobb mint tavaly). Díjak: Mivel magasan a Birdman tetszett a legjobban így örülök VISZONT az, hogy a Sráckort ennyire hanyagolták hát…mondjuk a rendezőnek járó díjat megkaphatta volna.
Budapest környéke - Térkép
Budapest környéke térképe: szép-kártya elfogadóhely, látnivaló, wellness, spa, szolgáltatás, konferencia-helyszín, szállás Budapest környéke régióban. A térkép csak ellenőrzött budapest környéki GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
A(z) „Walt Disney Pictures-filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 209 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Tahi József – Wikipédia
Tahi József (eredeti neve: Tahi-Tóth József) (Budapest, 1952. október 8.) magyar színész.


Indavideo. Kritika.1080p. Film online. letöltés. 720p. Filmek. Magyarul. MP4. iPad. Android. BDrip. Avi. 4K Blu-ray. Ingyen. Elemzés. Szereplők. Full Movie. HD. Vélemények. Watch Free. Angolul. Download. Stream. Videa.. 480p. DVDrip. Filmnézés. iPhone. Teljes