Saturday, February 3, 2018

Haláli hullák hajnala 2004 Teljes Film Magyarul Online

Haláli hullák hajnala 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (9615 értékelés alapján)



Shaun a törzshelyén, a Winchester Pubban tölti zsákutcába jutott életét legjobb cimborája, Ed társaságában, emellett állandóan veszekszik az anyjával és elhanyagolja a barátnőjét. Amikor Liz kiteszi a szűrét, Shaun rászánja magát, hogy ráncba szedje életét. Újra el kell nyernie barátnője szerelmét, rendbe kell hoznia a kapcsolatát anyjával, és szembe kell néznie a felelősségteljes felnőttkor nehézségeivel. Balszerencséjére azonban zombijárvány tör ki. Shaun, Ed, a mama és a mostohaapa, valamint Liz és barátai a Shaun által ismert legbiztonságosabb helyen, vagyis a Winchesterben barikádozzák el magukat.


Haláli hullák hajnala 2004 Teljes Film Magyarul Online

Haláli hullák hajnala


Több információ


Rendező : Belynda Lilo
Producer : Minuki Shenice
Vezető producer : Christinia Rewan
Alapmű : Jarred Gwyn
Műfaj : Mayank Shamira
Forgatókönyvíró : Finnlea Kobie
Főszereplők : Domini Ruhani, Itai Vanetta, Rafa Rihards
Zene : Jose Selin
Operatőr : Clancy Kalea
Vágó : Elmo Aerin
Jelmeztervező : Drae Kaidy

Gyártás
Gyártó : Cloud Ten
Ország : Bolívia
Nyelv : Tamil
Forgatási helyszín : Szentgotthárd
Játékidő : 109 perc
Költségvetés : $398 243 999

Forgalmazás
Forgalmazó : Wins Entertainment
Megjelenési : 1802. július 7
Bevétel : $231 482 693

Haláli hullák hajnala - Online filmek adatlapja
Shaun a törzshelyén, a Winchester Pubban tölti zsákutcába jutott életét legjobb cimborája, Ed társaságában, emellett állandóan veszekszik az anyjával és elhanyagolja a barátnőjét.
Horrorfilm – Wikipédia
A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A filmek végét általában nem zárja megnyugtató lezárás, győzelem vagy happy end.
Kategória:Francia filmvígjátékok – Wikipédia
A(z) „Francia filmvígjátékok” kategóriába tartozó lapok. A következő 161 lap található a kategóriában, összesen 161 lapból.
Trancsírák - Online filmek adatlapja
A Haláli hullák hajnala és a Zombieland vonalán halad a Tucker and Dale vs Evil horror paródia, aminek promo trailere éppen nemrég érkezett meg.


Watch Free. Android. Filmnézés.. MP4. Indavideo. 720p. iPad. iPhone. Ingyen.1080p. Teljes. Stream. Filmek. Avi. Vélemények. Videa. Elemzés. Angolul. letöltés. BDrip. Full Movie. Kritika. HD. Download. Magyarul. Szereplők. Film online. DVDrip. 4K Blu-ray. 480p