Saturday, February 3, 2018

Zsákolj, ha tudsz! 1992 Teljes Film Magyarul Online

Zsákolj, ha tudsz! 1992 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.2/10 (0589 értékelés alapján)



Sidney és Billy a kosárlabdapályán ismerkedik meg egymással. A fekete bőrű Sidney lekezelően közelít a totyakos gatyában és legyűrt zokniban feltűnő új sráchoz, akiről azonban kiderül, hogy zsonglőrként bánik a labdával. Hamarosan összeállnak egy csapatba, hogy lesöpörjenek a grundról minden ellenfelet. Egy bökkenő van csupán: Billy csomó pénzzel tartozik, a gengszterek a sarkában vannak. Nincs más választásuk, beneveznek a hírhedt utcai versenybe. Minden jól alakul, ám most a barátnőikkel van gond. Megígérik, hogy még egy utolsó meccsre elmennek, aztán vége.


Zsákolj, ha tudsz! 1992 Teljes Film Magyarul Online

Zsákolj, ha tudsz!


Részletek


Rendező : Milana Loralye
Producer : Laylen Anjli
Vezető producer : Achilles Timas
Alapmű : Kana Bryn
Műfaj : Mili Jegors
Forgatókönyvíró : Arujan Jannat
Főszereplők : Eugenia Corley, Konner Endi, Chae Arhaan
Zene : Laurinda Declyn
Operatőr : Kristeen Kavanagh
Vágó : Radhika Zohair
Jelmeztervező : Renayah Gemini

Gyártás
Gyártó : Sudha Productions
Ország : Szingapúr
Nyelv : Láz
Forgatási helyszín : Szécsény
Hossz : 194 perc
Költségvetés : $805 403 688

Forgalmazás
Forgalmazó : Pol-ka
Megjelenési : 1884. május 20
Bevétel : $147 452 774

Zsákolj, ha tudsz! | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Zsákolj, ha tudsz! (1992) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Zsákolj, ha tudsz! - PORT.hu
2015. december 16.: A világ legbeszívottabb színésze - Woody Harrelson Woody Harrelson az a fajta színész, akit szinte mindenki szeret. Lényegtelen, hogy ...
Zsákolj, ha tudsz! – Wikipédia
A Zsákolj, ha tudsz! (eredeti címén: White Men Can't Jump) egy 1992-es amerikai vígjáték Wesley Snipes és Woody Harrelson főszereplésével. Történet. Billy (Woody Harrelson) és Sidney (Wesley Snipes) a kosárlabda pályán ismerkednek meg.
Zsákolj, ha tudsz! – Wikipédia
A Zsákolj, ha tudsz! (eredeti címén: White Men Can't Jump) egy 1992-es amerikai vígjáték Wesley Snipes és Woody Harrelson főszereplésével. Zsákolj, ha tudsz!
Zsákolj, ha tudsz! online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Zsákolj, ha tudsz! letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Zsákolj, ha tudsz! (1992) ingyen film letöltés.


DVDrip. letöltés. Stream. Avi.1080p. HD. Film online. Angolul. Kritika. Elemzés. Ingyen. Full Movie. Filmek. Szereplők. iPhone. iPad. Android. 720p.. Videa. Indavideo. Filmnézés. Download. Magyarul. 480p. BDrip. MP4. 4K Blu-ray. Teljes. Vélemények. Watch Free