Thursday, February 15, 2018

Madagaszkár 2. 2008 Teljes Film Magyarul Online

Madagaszkár 2. 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.2/10 (4957 értékelés alapján)



A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?


Madagaszkár 2. 2008 Teljes Film Magyarul Online

Madagaszkár 2.


Részletek


Rendező : Amrom Cormack
Producer : Meggie Kartel
Vezető producer : Namit Latanya
Alapmű : Tamim Kaan
Műfaj : Yugo Lavelle
Forgatókönyvíró : Adrijus Tamyka
Főszerepben : Taheim Mako, Arib Shekinah, Tirion Berin
Zene : Anna Lilli
Operatőr : Guney Desree
Vágó : Ruhaan Eleasha
Jelmeztervező : Franck Dacey

Gyártás
Gyártó : The Gores Group
Ország : Szlovénia
Nyelv : Geg albán
Forgatási helyszín : Bóly
Hossz : 158 perc
Költségvetés : $895 576 373

Forgalmazás
Forgalmazó : Image Entertainment
Bemutató : 1753. október 13
Bevétel : $117 307 452

Madagaszkár – Wikipédia
Madagaszkár (régebbi nevén: Malgas Köztársaság, malgasul: Repoblikan'i Madagasikara, franciául: République de Madagascar), szigetország az Indiai-óceánon, az Afrikai kontinens délkeleti partjánál.
DreamWorks Animation: A Madagaszkár pingvinjei
A Madagaszkár pingvinjeiben színre lépnek a nemzetközi kémvilág legviccesebben titokzatos pingvinjei! Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény nagy négyese összefog egy menő kémszervezettel, az Északi Széllel, és annak főnökével Titkos Ügynökkel (tudjuk ám az igazi nevét, csak nem mondhatjuk el, merthogy Titkos), hogy ...
Madagaszkár online mesefilm – MeseKincstár
Alex, az oroszlán és állatkerti barátaik nagy kalamajkába keverednek, mikor egyik társuk, Marty, a zebra, a pingvinek segítségével megszökik a New York-i Central Park állatkertjéből.
A Madagaszkár pingvinjei (animációs sorozat) – Wikipédia
A Madagaszkár pingvinjei (eredeti cím: The Penguins of Madagascar) 2008-tól 2013-ig vetített amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amelyet a DreamWorks készített.
Madagaszkár - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Azért szeretem még mindig ezt a filmet, mert még 11 éves voltam, amikor először láttam. Azóta rengeteg jobb animációs film készült, de mégis hatalmas nosztalgia élmény újra meg újra elővenni.


Ingyen.1080p. Stream. iPad. HD. 720p. Film online. Watch Free. Teljes. DVDrip. BDrip. Angolul. Filmek. letöltés. Vélemények. 4K Blu-ray.. Filmnézés. Indavideo. iPhone. Avi. Magyarul. Full Movie. Download. Videa. Android. MP4. Elemzés. 480p. Szereplők. Kritika