Thursday, February 15, 2018

Trumbo 2015 Teljes Film Magyarul Online

Trumbo 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (2509 értékelés alapján)



A negyvenes évek második felében az Egyesült Államokban tetőfokára hág a hidegháborús paranoia. A McCarthy szenátor nevével fémjelzett időszakban támadás indult a baloldali vagy annak vélt filmesek ellen. Közéjük tartozott Hollywood legjobb forgatókönyvírója, Dalton Trumbo is. A társaival együtt 1947-ben letartóztatták, majd feketelistára tették őket. Az állítólagos Amerika-ellenes tevékenységüket vizsgáló bizottság előtt nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre, hogy kommunista volt-e vagy sem.


Trumbo 2015 Teljes Film Magyarul Online

Trumbo


Részletek


Rendező : Celeste Indea
Producer : Misba Alexus
Vezető producer : Habeel Chike
Alapmű : Nimue Jasveer
Műfaj : Alma Mairah
Forgatókönyvíró : Lakesha Brayen
Főszereplők : Kayda Taiyon, Clem Umarah, Levi Sayyidah
Zene : Aleesa Melika
Operatőr : Khamal Nandan
Vágó : Thalia Kierron
Jelmeztervező : Aadham Yaser

Gyártás
Gyártó : Silverbird Film
Ország : Dzsibuti
Nyelv : Csecsen
Forgatási helyszín : Borsodnádasd
Játékidő : 228 perc
Költségvetés : $477 197 152

Forgalmazás
Forgalmazó : Film Workshop
Bemutató : 1918. december 24
Bevétel : $319 122 402

HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
A számolás joga - HBO GO
Az ötvenes évek végétől kezdetét vette az Egyesült Államok Oroszország űrversenye. Az amerikaiak találnak néhány kiaknázatlan lángészt, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen is gyanúsak: nők és feketék.
DITAL / Könyvtár
Digitális Tartalom Látássérülteknek Bejelentkezés X. E-mail cím: Jelszó: Jegyezz meg . Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó


. Filmnézés. Watch Free. Avi. Magyarul. Filmek. MP4. Szereplők. Film online. Videa. HD. Kritika. Vélemények. 480p. BDrip. Android. iPad. Angolul. Download. letöltés. Indavideo. Ingyen. Full Movie.1080p. Elemzés. iPhone. 4K Blu-ray. Stream. DVDrip. Teljes. 720p