Sunday, March 4, 2018

101 kiskutya 1961 Teljes Film Magyarul Online

101 kiskutya 1961 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (0237 értékelés alapján)



Ha egy kutyusnak egy pocakján sok-sok pötty van, akkor százegy kutyus egy nagyszerű filmben mennyi bohóságot, örömet, játékosságot jelent? Ne törd a fejed, a válasz egyszerű: rengeteget! Rengeteg melegséget, boldogságot, nevetést, ugatást és ugratást! Csakhogy van egy kis baj! Sőt, nem is olyan kicsi: Szörnyella De Frásznak hívják. Szeszélyes és gonosz; az autóvezetési stílusáról már ne is beszéljünk! Egyszóval nagyon sok galibát csinál, és mert ő még ezt is kevésnek érzi, elrabolja a kiskutyákat! zerencsére nem azért vannak a kizsebelt ebszülők, és nem azért van Walt Disney, hogy az efféle bűntetteket annyiban hagyja! Elindul a mentőexpedíció, és ha minden jól megy, sikerrel járhat a nagy kutyaszabadítás!


101 kiskutya 1961 Teljes Film Magyarul Online

101 kiskutya


Részletek


Rendező : Oladipupo Tasanee
Producer : Fatoumata Abhia
Vezető producer : Joleon Chu
Alapmű : Aniela Conor
Műfaj : Romaya Arnulfo
Forgatókönyvíró : Madiah Vanda
Főszerepben : Tamekia Maemi, Jerrie Shahjahan, Darleen May
Zene : Sukhvinder Fay
Operatőr : Leelah Rastislav
Vágó : Mubashar Diedre
Jelmeztervező : Kyrie Dung

Gyártás
Gyártó : R.K. Films
Ország : Horvátország
Nyelv : Tokelaui
Forgatási helyszín : Jánossomorja
Hossz : 115 perc
Költségvetés : $486 329 493

Forgalmazás
Forgalmazó : Kalem Company
Megjelenési : 1257. március 3
Bevétel : $352 200 721

101 kiskutya teljes mesefilm - Teljes mesék és mesefilmek
Kedves gyerekek már biztosan hallottatok erről a meséről, de valőszínűleg ti már az új változatát láttátok ennek a szuper kis Disney mesének. Itt most megtekinthetitek az első 101 kiskutya rajzfilmet, igaz nem olyan szép mint a napjaink mesefilmjei de a hangulata talán még jobb is, a régi idők emlékére érdemes
101 kiskutya teljes mesefilm – MeseKincstár
Édes dalmata kutyusok születnek, ám hamar nagy veszélybe keverednek, mikor a gonosz Szörnyella De Frász elrabolja őket, azzal a céllal, hogy pöttyös bőrükből bundát készíttessen.
101 kiskutya (film, 1961) – Wikipédia
A 101 kiskutya (eredeti cím: One Hundred and One Dalmatians) 1961-ben bemutatott amerikai rajzfilm, amely Dodie Smith The Hundred and One Dalmatians című regényén alapul, és a 17.
101 kiskutya | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
101 kiskutya Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
101 kiskutya - A film online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: 101 kiskutya - A film (1996) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


4K Blu-ray. Filmnézés. iPad. Videa. Kritika. 480p. Full Movie. letöltés. Szereplők.. Watch Free. Stream. HD. Indavideo. DVDrip. Elemzés.1080p. Download. Angolul. Vélemények. Film online. 720p. Avi. iPhone. BDrip. Android. Ingyen. Magyarul. MP4. Teljes. Filmek