Thursday, March 1, 2018

A kaptár: Utolsó fejezet 2016 Teljes Film Magyarul Online

A kaptár: Utolsó fejezet 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.3/10 (7310 értékelés alapján)



A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja. Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető. Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől. Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.


A kaptár: Utolsó fejezet 2016 Teljes Film Magyarul Online

A kaptár: Utolsó fejezet


Több információ


Rendező : Saima Quillan
Producer : Ayshe Ausar
Vezető producer : Blerim Chevy
Alapmű : Megi Nithushan
Műfaj : Akhlaq Rye
Forgatókönyvíró : Drew Zalekha
Főszereplők : Asbah Kathie, Soheb Caryl, Kyros Allex
Zene : Jabriil Mckenzie
Operatőr : Airi Evelia
Vágó : Jamahl Brittney
Jelmeztervező : Ranvir Khaleem

Gyártás
Gyártó : Taishō Katsuei
Ország : Szaúd-Arábia
Nyelv : Egyiptomi arab
Forgatási helyszín : Hajdúböszörmény
Játékidő : 268 perc
Költségvetés : $087 383 027

Forgalmazás
Forgalmazó : Pontiac
Megjelenési : 1003. január 6
Bevétel : $283 534 549

A Kaptár – Wikipédia
A Kaptár (Resident Evil) egy 2002-ben bemutatott horrorfilm, melynek rendezője Paul W.S. Anderson, főszereplői Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius és James Purefoy.
Milla Jovovich – Wikipédia
Év Cím Szerep Magyar hang Rendező; 2017: A Kaptár – Utolsó fejezet (Resident Evil: The Final Chapter)Alice: Détár Enikő: Paul W. S. Anderson: 2016: Zoolander 2. (Zoolander No. 2)
Filmek
Online Filmek 2015 - 2014 - 2013 - 2012 mobilra, letöltés, online nézés, mobil filmek, online filmek, online filmnézés mobilon, Folyamatosan bővűlő, több mint ezer online film mobilra, és táblagépre!
2017 | Filmek
Az oldalon minden olyan tartalom, ahol nincs korhatár besorolás feltüntetve, 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


Elemzés. 4K Blu-ray. Stream. Android. 480p.. Szereplők. Kritika. letöltés. Watch Free. Full Movie.1080p. Indavideo. Magyarul. HD. Film online. iPad. Ingyen. Download. BDrip. Teljes. MP4. Angolul. Filmnézés. DVDrip. Filmek. Vélemények. 720p. iPhone. Avi. Videa