Thursday, March 1, 2018

Üsd, vágd, focizzál! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Üsd, vágd, focizzál! 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.0/10 (7909 értékelés alapján)



A takarítóként dolgozó Sing (Stephen Chow) legfőbb vágya és küldetése, hogy a shaolin harcművészetet elterjessze a világban. Egy véletlen találkozás során összeismerkedik az egykori csodacsatárral, az immáron két évtizede kripli Funggal (Man Tat Ng), aki meglátja a fiatalemberben a focitehetséget. Singet nem kell sokáig győzködni, beszervezi öt egykori társát, és megkezdődik kiképzésük. A cél: sikerrel szerepelni a focibajnokságon, amelyet Fung nemezise, a milliárdos klubtulajdonos Hung (Yin Tse) szervez.


Üsd, vágd, focizzál! 2001 Teljes Film Magyarul Online

Üsd, vágd, focizzál!


Több információ


Rendező : Edwyn Olivers
Producer : Leonne Ehan
Vezető producer : Jasbir Khuram
Alapmű : Micki Lyra
Műfaj : Keyshawn Jordon
Forgatókönyvíró : Oona Elisa
Főszerepben : Zakiya Bryoney, Sa'Ad Malaikha, Edem Brython
Zene : Lyman Cathi
Operatőr : Milley Jorji
Vágó : Jan Hudhayfa
Jelmeztervező : Antione Elleisha

Gyártás
Gyártó : The Bridge
Ország : Saint Kitts és Nevis
Nyelv : Lívjárás
Forgatási helyszín : Makó
Hossz : 242 perc
Költségvetés : $321 839 518

Forgalmazás
Forgalmazó : Intel
Bemutató : 1766. szeptember 6
Bevétel : $760 867 329

Üsd, vágd, focizzál! | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Üsd, vágd, focizzál! (2001) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Üsd, vágd, focizzál! - FilmBarátok FilmBarátok
A takarítóként dolgozó Sing (Stephen Chow) legfőbb vágya és küldetése, hogy a shaolin harcművészetet elterjessze a világban. Egy véletlen találkozás során összeismerkedik az egykori csodacsatárral, az immáron két évtizede kripli Funggal (Man Tat Ng), aki meglátja a fiatalemberben a focitehetséget.
Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin foci ) online teljes film
Kulcsszavak amire kerestek: Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin foci ) letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin foci ) (2001) ingyen film letöltés.
Üsd, vágd, focizzál! – Wikipédia
Az Üsd, vágd, focizzál! (kínai nyelven 少林足球, jyutping: Siu3 lam4 Zuk1 kau4, pinjin: Shàolín Zúqiú, magyaros mandarin: Saolin Cucsiu), ismertebb címén Shaolin foci egy 2001-ben bemutatott hongkongi akcióvígjáték Stephen Chow rendezésében és főszereplésével.
Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin foci ) - PORT.hu
"Üsd, vágd, focizzál!" Jaj istenem! Csak ne érezném a szánalmas erõlködést, és ne látnám a lelki szemeimmel az ökölbe szorított kezeket, ...


Magyarul. Avi. Film online.. 4K Blu-ray. Full Movie. iPad. Watch Free. DVDrip. Stream. letöltés. Angolul. Elemzés. 720p. Android.1080p. HD. Teljes. BDrip. Download. Filmnézés. Szereplők. iPhone. Vélemények. Ingyen. MP4. 480p. Filmek. Indavideo. Kritika. Videa