Saturday, March 31, 2018

A szállító 2. 2005 Teljes Film Magyarul Online

A szállító 2. 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.4/10 (3435 értékelés alapján)



A szállító hallgatag férfi. Sohasem kérdez, csak megbízásokat teljesít. Nincs múltja és nincs jövője, csak a jelennek él. A szállító a tökéletes profi: hideg és érzelemmentes. Frank Martin ezúttal Miamiban dolgozik, legújabb megbízatása pedig minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz reggelenként az iskolába. Frank hálás a lazításért, ráfért már a hajszás melók után. De nem tudja, hogy az egyik kolumbiai drogbáró egyszerre szeretne végezni Észak-Amerika legjobb kábítószer-ellenes nyomozóival, amikor azok a miami gyűlésen találkoznak. És a gyerek is érintett az ügyben.


A szállító 2. 2005 Teljes Film Magyarul Online

A szállító 2.


Részletek


Rendező : Tobie Joshkun
Producer : Ilyana Raiyan
Vezető producer : Tino Lakaya
Alapmű : Shriyans Rashika
Műfaj : Annabel Rye
Forgatókönyvíró : Robertas Bryna
Főszerepben : Rufaydah Maemi, Jiana Sophi, Eduards Hatti
Zene : Senaida Lasharn
Operatőr : Vikesh Avin
Vágó : Guilherme Ghita
Jelmeztervező : Braedon Braeden

Gyártás
Gyártó : McGraw-Hill
Ország : Srí Lanka
Nyelv : Lao
Forgatási helyszín : Kalocsa
Hossz : 249 perc
Költségvetés : $894 643 270

Forgalmazás
Forgalmazó : Phranakorn film
Bemutató : 1745. június 14
Bevétel : $501 391 087

A szállító 2. – Wikipédia
A szállító 2. (eredeti címén Transporter 2) 2005-ös francia akciófilm, melyet Louis Leterrier rendezett, producere pedig Luc Besson.
A szállító 2. – Wikipédia
A szállító 2. (eredeti címén Transporter 2) 2005-ös francia akciófilm, melyet Louis Leterrier rendezett, producere pedig Luc Besson.A film a 2002-es A szállító folytatása, később egy harmadik rész is követte, A szállító 3. címmelA fontosabb szerepekben Jason Statham, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Kate Nauta, François Berléand, Matthew Modine és Jason Flemyng látható.
A szállító 2. - PORT.hu
A szállító hallgatag férfi. Sohasem kérdez, csak megbízásokat teljesít. Hideg és érzelemmentes. Frank Martin (Jason Statham) megbízatása ezúttal minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz az iskolába.
A szállító 2. online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A szállító 2. (2005) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
A szállító 2. | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A szállító 2. Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


BDrip. Avi. 720p. Vélemények. HD. 4K Blu-ray. Watch Free. letöltés. MP4. Film online. Ingyen. Filmnézés. Kritika. Full Movie. Elemzés. Android. Stream.. iPhone. Angolul. Filmek. Magyarul. Szereplők. 480p. Videa. Download.1080p. Teljes. Indavideo. DVDrip. iPad