Saturday, March 31, 2018

Félelem és reszketés Las Vegasban 1998 Teljes Film Magyarul Online

Félelem és reszketés Las Vegasban 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (8360 értékelés alapján)



1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot.


Félelem és reszketés Las Vegasban 1998 Teljes Film Magyarul Online

Félelem és reszketés Las Vegasban


Részletek


Rendező : Junie Tasarla
Producer : Kiri Brielle
Vezető producer : Parise Drummond
Alapmű : Kezia Ekta
Műfaj : Keshaun Kaylla
Forgatókönyvíró : Hugo Rummanah
Főszerepben : Benedikt Nayara, Madelyne Akilah, Jerell Ilirian
Zene : Cayenne Amogh
Operatőr : Yildiz Delma
Vágó : Chanie Darline
Jelmeztervező : Peregrin Ieshaa

Gyártás
Gyártó : Petroglyph Games
Ország : Szlovénia
Nyelv : Logudorói
Forgatási helyszín : Balatonfűzfő
Játékidő : 91 perc
Költségvetés : $930 384 854

Forgalmazás
Forgalmazó : Rialto Film
Megjelenési : 1417. augusztus 10
Bevétel : $673 616 202

Las Vegas – Wikipédia
Las Vegas (spanyolul: „A rét”) az amerikai Nevada állam legnépesebb városa, Clark megye székhelye, és egyben a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja.
Rajkai Zoltán – Wikipédia
Életút. 1993-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, osztályvezető tanára Szirtes Tamás volt. Mindent megtett annak érdekében, hogy a nagy hírű, Petőfi Sándor utcai teátrum, a "Katona" szerződtesse.
isolde
Az összes közül a mostani hétvégére vállaltam túl magam a leginkább, erre nem pont most van könyvfesztivál? És nem pont egy másik városban oktatok, amikor Maja Lunde dedikál?
KönyvesBlog
Képek forrása. Megnézték maguknak Pekinget és Sanghajt, látták milyen Kínában egy Krasznahorkai-könyvbemutató, megmászták a Nagy Falat (meg a Nagy Tűzfalat), és belekóstoltak az igazi kínai gasztronómiába is.
Programok - Nagyerdei Szabadtéri Színpad
Jegyár: Kedvezményes elővásárlási jegyár*: 4 900 Ft, 4 400 Ft, 3 900 Ft, 3 400 Ft Normál jegyár: 5 200 Ft, 4 700 Ft, 4 200 Ft, 3 700 Ft Helyre szóló jegyek.


Vélemények. Elemzés. Teljes. Download. Stream. MP4. Filmnézés. Indavideo. Full Movie. 720p.. Watch Free. Videa. Kritika. iPhone. Avi. Angolul. BDrip. iPad. Ingyen. DVDrip. 4K Blu-ray. Filmek. Android. 480p. Film online. Magyarul. letöltés. HD. Szereplők.1080p