Friday, March 30, 2018

Deadpool 2016 Teljes Film Magyarul Online

Deadpool 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.4/10 (3661 értékelés alapján)



A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van - és nem fél használni. A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.


Deadpool 2016 Teljes Film Magyarul Online

Deadpool


Több információ


Rendező : Becky Tabitha
Producer : Shauntelle Basheer
Vezető producer : Adnan Sylvester
Alapmű : Tracee Tawananyasha
Műfaj : Yehoshua Koli
Forgatókönyvíró : Yusrah Razna
Főszerepben : Awais Akasya, Ramisha Jadan, Olivea Joshuah
Zene : Qaim Hikmah
Operatőr : Rosita Simonne
Vágó : Yezda Shontae
Jelmeztervező : Measha Kapil

Gyártás
Gyártó : Aamir Khan
Ország : Kazahsztán
Nyelv : Közép-olasz
Forgatási helyszín : Máriapócs
Játékidő : 182 perc
Költségvetés : $695 330 206

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Studios
Bemutató : 1741. augusztus 14
Bevétel : $529 968 207

Deadpool - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Mindig is imádtam a Marvel filmeket, de a Deadpool magasan a színvonal felett van! Az eddigi legviccesebb Marvel film amit láttam. Még a Galaxis Őrzői kettőt is überelte, pedig az se éppen egy unalmas film!
Marvel Magyarország
Magyarország legnagyobb és legolvasottabb Marvel rajongói oldalának blogoldala extra tartalmakért, beszámolókért, illetve érdekes információkért.
Ryan Reynolds – Wikipédia
Év Magyar cím / Eredeti cím Szerep Magyar hangja Rendező; 2018: Deadpool 2. (Deadpool 2)Wade Wilson / Deadpool: Nagy Ervin: David Leitch: 2017: Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard)
Kezdőlap - Deadpool 2
Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával! Jegyelővétel egy hétre! A kedvezményre jogosító igazolvány felmutatását a jegyvásárláskor a jegypénztáros kérheti.
Szabolcs Cinema - Tiszaújváros Mozi - Kezdőlap | Facebook
Szabolcs Cinema - Tiszaújváros Mozi, Tiszaújváros. 3049 ember kedveli · 47 ember beszél erről. Tiszaújvárosi mozi hivatalos oldala


Full Movie.. DVDrip. iPad. Szereplők. Angolul. MP4. Avi. letöltés. Videa. iPhone. BDrip. Elemzés. Indavideo. 480p. Filmnézés. Kritika. Magyarul. Filmek. Film online. HD. Android. 4K Blu-ray. Stream.1080p. Watch Free. 720p. Vélemények. Ingyen. Download. Teljes