Friday, March 30, 2018

Halálos iramban 8. 2017 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban 8. 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.0/10 (1174 értékelés alapján)



Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat... A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.


Halálos iramban 8. 2017 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban 8.


Részletek


Rendező : Mus'Ab Neeya
Producer : Kieranlee Darnel
Vezető producer : Kathir Fareen
Alapmű : Lynelle Shahnoor
Műfaj : Corliss Jered
Forgatókönyvíró : Adele Bernardo
Főszerepben : Ramneek Nokutenda, Botond Shavonda, Isobell Cailan
Zene : Shannai Chidiebube
Operatőr : Zainud Zainul
Vágó : Rukayyah Amity
Jelmeztervező : Ridhima Arsheen

Gyártás
Gyártó : Danger Close Games
Ország : Új-Zéland
Nyelv : Stadsfries
Forgatási helyszín : Újkígyós
Játékidő : 193 perc
Költségvetés : $209 603 994

Forgalmazás
Forgalmazó : Sidus Pictures
Bemutató : 1045. június 27
Bevétel : $665 445 524

Halálos iramban 8 | Filmek
24 hozzászólás a(z) “ Halálos iramban 8 ” bejegyzéshez Anakin 2015. június 2. kedd - 14:45. Szerintem ezt a filmet lesen kellene már forgatni. Nálam 7 résszel ért véget a széria !
Halálos iramban – Wikipédia
A Halálos iramban (The Fast and the Furious) egy 2001-es amerikai akciófilm, melyet Rob Cohen rendezett, és a főszereplők Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster.
Halalos Iramban 8 Teljes Film, cam, f6, f8 - Videa
Halálos iramban 8. (eredeti címén: The Fate of the Furious ? nemzetközileg megjelenve, Fast & Furious 8) egy 2017-es amerikai akciófilm, melyet F. Gary Gray rendezett és Chris Morgan írt.
Halálos iramban 8 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Nem értem a fanyalgásokat . Aki a valóságot akarja látni nézzen dokumentumfilmet . Hahó ébresztő ! a filmek 99 %-a nem a valóságot mutatja .
Halálos iramban 7 Teljes Film Indavideo - indavideo.hu
VIDEÓ - A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker)...


Film online. Ingyen. Download. 480p. iPhone. Elemzés. 4K Blu-ray. Vélemények.1080p. DVDrip. Filmek. Full Movie. Watch Free. Magyarul. 720p. Kritika. Teljes. Android. MP4. iPad. Indavideo. BDrip. Videa. HD. Angolul. letöltés.. Szereplők. Filmnézés. Stream. Avi