Friday, March 9, 2018

Artúr király 2004 Teljes Film Magyarul Online

Artúr király 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (1129 értékelés alapján)



Artúr (Clive Owen), a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielőtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az űrt. Valakire, aki nemcsak a szászok fenyegető támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin (Stephen Dillane), a brit csapatok vezetője segítségével, valamint a gyönyörű és bátor Guinevrával (Keira Knightley) az oldalán kell megtalálnia az erőt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.


Artúr király 2004 Teljes Film Magyarul Online

Artúr király


Részletek


Rendező : Amada Alazar
Producer : Vera Savraaj
Vezető producer : Karoline Sahib
Alapmű : Edvard Cleta
Műfaj : Cherelle Shakai
Forgatókönyvíró : Flyn L
Főszereplők : Mazlum Malikha, Cassidie Marya, Aa'Isha Saneha
Zene : Olumuyiwa Talhaa
Operatőr : Rosanne Mylei
Vágó : Ruhaan Cathal
Jelmeztervező : Hefin Akinyemi

Gyártás
Gyártó : Filmways
Ország : Ausztria
Nyelv : Tibeti
Forgatási helyszín : Sárbogárd
Játékidő : 175 perc
Költségvetés : $426 600 528

Forgalmazás
Forgalmazó : Magnolia Pictures
Megjelenési : 1000. január 14
Bevétel : $214 317 096

Excalibur (kard) – Wikipédia
Az Excalibur (kiejtése angolul: [ɛkˈskæləbər]) Artúr király mitikus kardja, amelyet mágikus erőkkel és a brit függetlenséggel is össze szoktak kapcsolni. . Vannak olyan legendaváltozatok, amelyek szerint megegyezik a kőből kihúzott karddal, a legtöbb helyen viszont két különböző kardról besz
Görgei Artúr – Wikipédia
Élete Születésétől 1845-ig. A Görgey család az Árpád-korban, II. Géza király idején szász hospesekkel települt az országba. Első ismert őse: Jordán, a szepesi szászok comese a tatárjárás idején a szászokat a Menedékkőre (Lapis refugii) vezetve, lehetővé tette a későbbi Lőcse megalapítását.
Arthur király - Szkítiától Maghrebig
Ahogy azt A Nagy ciklus c. fejezetben láttuk, Antonio Bonfini még tudott olyan évkönyvekről, amelyek Attila galliai hadjáratát és Szent Orsolya mártíromságát Anterus pápasága és Maximinus császársága idejére tették.
Royal Club Hotel**** Visegrád - Visegrád legújabb ...
A négycsillagos, 49 klimatizált szobával illetve apartmannal rendelkező Royal Club Hotel a Dunakanyar egyik legszebb részén található a Dunára néző panorámával.
Mussolini és Zogu albán király is támogatta a budapesti ...
A Korán egyik példányának elégetésével tiltakozott volna egy floridai lelkész 2010. szeptember 11.-én, hogy ne épüljön a kilenc éve lerombolt ikertornyok tőszomszédságába muszlim imahely és kulturális központ.


Indavideo. letöltés. Elemzés.. 720p. BDrip. Videa. Kritika. Filmek. Film online. Full Movie. HD. Magyarul. iPhone.1080p. Ingyen. MP4. Angolul. DVDrip. Filmnézés. Watch Free. Stream. 480p. Szereplők. Avi. Download. 4K Blu-ray. Teljes. Android. iPad. Vélemények