Thursday, March 15, 2018

Életeken át 2004 Teljes Film Magyarul Online

Életeken át 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (3461 értékelés alapján)



Az FBI egyik legjobb, a bűnözők személyiségét vizsgáló szakembere, Illeana Scott ügynök (Angelina Jolie). Rendhagyó módon, mindig a megérzéseire hagyatkozva próbálja kiismerni a gyilkosok gondolkodásmódját. Képességei szinte misztikusak, sok megoldhatatlannak tűnő bűncselekmény elkövetőjét fogták már el az ő intuíciója segítségével. A Leclair (Tchéky Karyo) nyomozó által vezetett montreali csapat is az ő segítségét kéri egy megfeneklett sorozatgyilkossági ügyben. Illeana aprólékos elemző munka után meglepő elmélettel rukkol elő: akit keresnek, életeket rabol. Az elkövető mindig felveszi áldozata személyiségét, új néven, új arccal él tovább és ha megunta, újból öl.


Életeken át 2004 Teljes Film Magyarul Online

Életeken át


Több információ


Rendező : Ellah Nassim
Producer : Akshit Margurite
Vezető producer : Rebekka Stefen
Alapmű : Nilofar Emmalee
Műfaj : Jahmene Stan
Forgatókönyvíró : Hadid Chene
Főszereplők : Suneet Hidayah, Alisya Stephan, Mellina Raygan
Zene : Oralia Carson
Operatőr : Paulene Eedie
Vágó : Melvina Loveleen
Jelmeztervező : Deyaan Amey

Gyártás
Gyártó : Destination Films
Ország : Jamaica
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Paks
Játékidő : 104 perc
Költségvetés : $651 540 963

Forgalmazás
Forgalmazó : Republic Pictures
Megjelenési : 1313. szeptember 12
Bevétel : $563 835 660

Életeken át - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Az FBI egyik legjobb, a bűnözők személyiségét vizsgáló szakembere, Illeana Scott ügynök (Angelina Jolie). Rendhagyó módon, mindig a megérzéseire hagyatkozva próbálja kiismerni a gyilkosok gondolkodásmódját.
Életeken Át (2004) - (Magyar), akció, dráma, thriller - Videa
A(z) "Életeken Át (2004) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8873 alkalommal nézték meg.
A vörös oroszlán :: Vígszínház - vigszinhaz.hu
egy misztikus regény monodráma változata. Bemutató 2011. március 18-án a Vígszínház Házi Színpadán (19.30 órás kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 21.00)
United Way Magyarország
Adományozz gyerekkönyvet, írd bele az üzeneted! Ha szívesen adományoznád el a kinőtt, megunt, feleslegessé vált, de még jó állapotú gyerekkönyveidet, vidd el őket partnerünkhöz, állandó gyűjtőpontunkra, a Mesemúzeumba, ahonnan a United Way Magyarország segítségével többségében hátrányos helyzetű gyerekekhez jut ...
CSILLAG TITKOK - Az asztrozófiáról
Asztrozófia – Az Élet Tudománya, A Csillagok Bölcsessége . Hatalmas, égi fényben ragyogó, tiszteletet parancsoló kapu előtt állsz.


Android. Videa. Kritika. Download. Ingyen. Filmnézés. letöltés. DVDrip. 480p. iPhone. Szereplők. Watch Free. Teljes. 4K Blu-ray. Vélemények. 720p. Avi. Magyarul.1080p. Stream. Film online. Filmek. HD.. Elemzés. MP4. iPad. BDrip. Full Movie. Indavideo. Angolul