Thursday, March 15, 2018

Vadászat a Vörös Októberre 1990 Teljes Film Magyarul Online

Vadászat a Vörös Októberre 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.2/10 (7008 értékelés alapján)



A Vörös Október, a legújabb, szupertechnikával felszerelt szovjet atomtengeralattjáró az Egyesült Államok partjai felé tart. Az amerikai kormány attól fél, hogy akcióra készül. Egyedül Jack Ryan, a CIA szakértője gondolja, hogy az atom-tengeralattjáró litván parancsnoka dezertálni akar. A valóság még cifrább: Ramius kapitány át akarja játszani a modern hadieszközt az amerikaiaknak, hogy a szovjetek ne kerüljenek egyoldalú fölénybe. Az USA hírszerzése támadásként értelmezi a gépóriás mozgását, s beindítja ellene hadigépezetét, miközben a szökést sejtő oroszok is üldözőbe veszik a tengeralattjárót. A parancsnoknak minden leleményességét össze kell szednie, hogy kivághassa magát a kettős szorításból...


Vadászat a Vörös Októberre 1990 Teljes Film Magyarul Online

Vadászat a Vörös Októberre


Több információ


Rendező : Ivana Nayra
Producer : Yasiin Gursev
Vezető producer : Araya Anastasiya
Alapmű : Khiyan Bharat
Műfaj : Alonzo Keeli
Forgatókönyvíró : Rukia Darcee
Főszereplők : Nakisha Reema, Dilakshika Timotej, Tenuli Qendrim
Zene : Trishna Iqbaal
Operatőr : Sobia Konrad
Vágó : Anxhela Rianne
Jelmeztervező : Ergys Gorgia

Gyártás
Gyártó : Dimension Films
Ország : Vanuatu
Nyelv : Kecsua
Forgatási helyszín : Pusztaszabolcs
Hossz : 199 perc
Költségvetés : $780 844 449

Forgalmazás
Forgalmazó : Toondra
Megjelenési : 1981. március 15
Bevétel : $620 801 961

Vadászat a Vörös Októberre - PORT.hu
A Vörös Október, a legújabb, szupertechnikával felszerelt szovjet atomtengeralattjáró az Egyesült Államok partjai felé tart. Az amerikai kormány attól fél, hogy akcióra készül.
Vadászat a Vörös Októberre (film) – Wikipédia
A Vadászat a Vörös Októberre 1225 moziban jelent meg 1990. március 2-án, a kezdő hétvégéjén 17 millió dollár bevételre tett szert; ez több volt, mint a költségvetés fele. A film összbevétele Észak-Amerikában 122 millió dollár volt, világszerte pedig összesen 200 milliót szerzett.
Vadászat a Vörös Októberre online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Vadászat a Vörös Októberre letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Vadászat a Vörös Októberre (1990) ingyen film letöltés.
Vadászat a Vörös Októberre | Online-Filmek.me Filmek ...
Vadászat a Vörös Októberre (1990) Kategória: Akció, Thiller, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Vadászat a Vörös Októberre · Tom Clancy · Könyv · Moly
A Jack Ryan sorozat első kötete. A regényből jól sikerült film is készült. A könyv hazai megjelenése után 1990-ben olvastam először és 2008-ban újra.


Videa. iPad. DVDrip. 720p. Indavideo. iPhone. Angolul. Android. Film online. Filmek. Vélemények. Full Movie. Teljes. Stream. 480p. Magyarul. Watch Free. Filmnézés. Avi. BDrip. Download. HD. MP4. letöltés.1080p. Szereplők. Elemzés.. 4K Blu-ray. Kritika. Ingyen